ZenGest

ZenGest

Тази уникална комбинация съдържа джинджифил, копър и кориандър, които спомагат за облекчаване на стомашният дискомфорт, включително прилошаване по време на път и лошо храносмилане, а ментата, естрагонът, анасонът и кимионът подпомагат храносмилането и спомагат за поддържането на здрав стомашно-чревен тракт.

Това е един от най-здравословните и безопасни начини, да повлияем на разстроените коремчета.

Стимулирай коремчето! Разтрийте коремчето на детето си, при дискомфорт. Приложете преди лягане и това ще помогне за добър сън! Разредете 1 капка от маслото с фракционирано кокосово масло и масажирайте върху коремчето на бебето си, при нужда.

Изпили сте чаша прясно мляко, стомахът Ви се е подул и Ви боли. Вземете 3-4 капки от маслото във веджи капсула.

Предстой Ви круйз или просто пътуване с кораб, риболов или пътуване изпълнено с планински завои, това масло е магията, която ще Ви погне. Когато смениам обстановката и хранителните си навици, както често става на почивка или по време на семейни празници на които всички похапваме обилно, ZenGest е маслото, което носи облекчение.

Блендът ще помогне при преяждане и подуване. Той ще намали тежестта в корема, когато по Коледа сме омели всички вкусотии от масата.

Освен, че би помогнало на стомахът, ако маслото се нанесе по ходилата, ще помогне при напрежение и стрес, както и при раздразнени синуси.

В последно време се храните бързо и на крак? И от това страда Вашето нормално, редовно храносмилане, помислете за ЗенГест.

Взели сте решение да хапнете нещо мазничко в закусвалнята? Можете да вземете маслото и превантивно.

Ако детето Ви отказва да вземе капсула с масълцето, не пречи да сложите капчица във ваната на малчуганът. Пак ще помогне за разстроеното коремче.

Имате нердовен стомах? Започнете да взимате по капка в чаша вода или соево / оризово мляко.

Ако сте си позволили повече лук или чесън, вечерта изжабуркайте с капка масло в малко вода, за да неутрализирате силната миризма.

Ако сте решили да отидете на увеселителен парк с вдигащи адреналина забавления, не забравяйте този бленд, за да запазите веселото настроение.

Можете да научите повече ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *