ZEN - Тамян, Сладък портокал и Иланг-иланг

46,95 лв.
  • Марка: MONQ
  • Кат. номер: 565
- +
добави в количката
Моля, изберете:

ZEN

Breathe Natural Relaxation.

Почувствайте спокойствие с тази балансираща смес от етерични масла.

Feel better, do better, be better ™.

 

ТАМЯН (FRANKINCENSE)
BOSWELLIA CARTERII

Произход: Сомалия

Метод на извличане: Парна дестилация

Тамянът се използва от хилядолетия за пробуждане на духа и балансиране на ума. При медитация той позволява по-дълбоки вдишвания, които увеличават умственото осъзнаване и възстановяване на спокойствието и мира.

 

СЛАДЪК ПОРТОКАЛ (SWEET ORANGE)
CITRUS SINENSIS

Произход: САЩ

Метод на извличане: Студено пресоване

Известно е, че портокалът приповдига духа, осигурява допълнителна енергия и избистря ума. Използва се за детоксикация, а проучванията показват, че намалява реакциите на организма към стресови ситуации.

 

ИЛАНГ-ИЛАНГ (YLANG YLANG)
CANANGA ODORATA

Произход: Мадагаскар

Метод на извличане: Парна дестилация

Иланг-Иланг се бори със стреса и действа успокояващо, отпуска тялото и придава усещане за цялостно благополучие. Мнозина твърдят, че помага за преодоляване на страха и дори се използва като афродизиак.

 

Персоналният аромадифузер Zen включва също и:

Черен пипер (Black Pepper), Салвия (Clary Sage), семена от Копър (Dill Seed), Евкалипт (Eucalyptus), Лимон (Lemon), Розмарин (Rosemary), сладка Мента/Джоджен (Spearmint) & Чаено дърво (Tea Tree).

 

Основните съставки в бленда са Тамян, сладък Портокал и Иланг-Иланг.

  • Етеричното масло от тамян е завладяващо и има балансиращ ефект върху настроението. Също така е добър избор за овладяване на дискомфорт, свързан с главоболие и мускулна скованост. Тамянът подпомага дихателната функция, като едновременно с това е безопасен и не е токсичен, поради което се използва както при възрастни, така и при деца. Приложен локално, подхранва кожата и често се използва при белези и други кожни проблеми
  • Етеричното масло от портокал облекчава гаденето, подпомага имунната система, действа антивирусно, антибактериално и спазмолитично, освен това приповдига настроението.
  • Етеричното масло от иланг-иланг има противовъзпалителни и аналгетични свойства. Успокоява нервната система, облекчава симптомите на трвожност, спомага за добрата почивка през нощта. Ароматът му може да предизвика еуфория и нечия чувственост.

За съжаление стресът понякога може да изглежда непреодолим. Независимо дали сте на работа или у дома, отделете малко време да концентрирате ума си, да пренастроите фокуса си и да вдишате от успокояващият аромадифузер Zen MONQ.

 

Пътуването понякога може да бъде доста стресиращо, особено ако не сте запознати с пътя. Носете винагия вашия личен аромадифузер Zen със себе си, който ще ви помогне за облекчаване на стреса при пътуване, както в страната, така и в международен план.

 

Динамичният град носи огромни възможности и радости, за съжаление обаче, понякога покоя е трудно откриваем. С персоналния аромадифузер Zen, може да получите облекчение от забързания градски живот, и то само с няколко вдишвания.

 

Zen MONQ се съчетава перфектно с ежедневната йога практика. Етеричните масла от портокал, тамян и иланг-иланг работят заедно, за да създадат идеалната среда за йога и допълнителна медитация. Независимо от нивото ви на практика, личния аромадифузер Zen, може да ви помогне да подобрите опита си от тази древна практика.

 

Инструкции за употреба тук

 

Подробно описание

ДИШАЙ ОРГАНИЧНИ РАСТЕНИЯ!

За най-ефикасно усещане, вдишвайте леко от устройството.

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ

  1. Извадете вашия персонален аромадифузер MONQ от кейса.
  2. Допрете устните си до устройството (от срещуположната страна на скъпоценния камък).
  3. Вдишайте от дифузера (действието наподобява използването на сламка).
  4. Издишайте през носа. Насладете се на ароматерапията!

Всяко MONQ устройство може да издържи около 250-300 вдишвания, ако се използва правилно, като броя зависи от интезитета на вдишванията. Поемайки 2-3 меки вдишвания по 2-3 пъти на ден, то вие ще може да използвате вашето устройство около 3-4 седмици.

ИДЕЯТА

MONQ дифузерите са натурален и удобен начин, да усетите въздействието на ароматерапията. Почувствай я в себе си, усети всички ползи от чистия терапевтичен въздух на MONQ с едно просто вдишване, когато и където си пожелаеш!

ВДИШАЙ ПРЕЗ УСТАТА, ИЗДИШАЙ ПРЕЗ НОСА!

Когато вдишате през устата и издишате през носа, ароматните молекули преминават през обонятелните нервни окончания в горния носен канал. Това действие е първата стъпка да усетите ароматерапевтичния ефект.

Ароматерапевтичният ефект достига своя пик в рамките на няколко минути. Препоръчваме ви да поемате лек дъх след всяко вдишване от устройството. Не вдишвайте много пъти един след друг. Препоръчваме ви нежно първоначално вдишване, за да усетите как ще ви повлияе и как ще се почувствате!

ВИЕ ИЗБИРАТЕ КОЛКО ДЪЛГО ЩЕ ИЗПОЛЗВАТЕ ЕДНО УСТРОЙСТВО

Блендовете MONQ са силно концентрирани. Това позволява на потребителите да правят леки вдишвания от продукта (около 2-3 вдишвания на няколко часа, 9-10 вдишвания на ден).

Стандартните етерични блендове включват от един до два вида етерични масла. MONQ е различен, защото комбинира множество етерични масла в един бленд, използвайки синергичен ефект, който позволява да усетите ароматерапията по нов, различенн и здравословен начин.

Всеки вдишва различно MONQ устройствата, но стандартно един аромадифузер достига до поне 250-300 вдишвания или около три седмици живот.

 Препоръчваме ви да вдишвате MONQ нежно с устата и след това да издишватe през носа. Не се препоръчва да вдишвате към белите дробове.

Ако вдишвате MONQ безконтролно, използвайте пръста си, като го поставите между устройството и устата, за да регулирате вдишванията. Така, ще удължите живота на вашето устройство и ползите му върху Вас.

БЕЗОПАСНОСТ С MONQ

Какво представлява терапевтичния въздух на MONQ

Това, което вдишвате от персоналните дифузери MONQ e 100% чист терапевтичен въздух. Тези дифузери са пълни с подбрани блендове от етерични масла, емулгирани в растителен глицерин, получен от кокосови орехи. При нагряване, сместа се превръща в богата ароматна водна пара.

С MONQ вие вдишвате 100% чист терапевтичен въздух.

MONQ не съдържа никотин, изкуствени аромати или съставки, витамин Е-ацетат, THC или синтетични канабиноиди.

Всичко в персоналния дифузер MONQ е здравословно. Така е по дизайн и идея!

MONQ не е електрона цигара

Устройствата MONQ са персонални ароматерапевтични дифузери, които изпаряват етерични масла и отделят ароматни водни пари, за да Ви осигурят всички предимства на ароматерапията. Те са предназначени за ВЪЗРАСТНИ хора, които искат да поддържат здравословен начин на живот, допълнен от магията на ароматерапията!

Да, MONQ дифузерите наподобяват на електронните цигари по външен вид и технология, но MONQ дифузерите НЕ СА електронни цигари или вейп устройства!

Електронните цигари се определят като електронни системи за доставяне на никотин или някакви други тютюневи изделия. В MONQ няма никотин. Всъщност, MONQ блендовете са изцяло без никотин, тютюн, е-ацетати или каквито и да е било други изкуствени аромати и съставки.

Дифузерите MONQ имат разнообразни характеристики, които допълнително ги отличават от е-цигарите, включително следните:

Намерение: MONQ персоналните дифузери имат за цел да допълнят здравословния Ви начин на живот с лесна, удобна и изцяло естествена ароматерапия.

Съставки: Устройствата MONQ са пълни с органични етерични масла в носеща основа от чист органичен растителен глицерин.

Механизъм на действие: Температурата на устройствата MONQ умишлено се поддържа възможно най-ниска, за да се запазят лечебните свойства на етеричните масла. Освен това MONQ работитака, че да сведе до минимум количеството на пара, която се произвежда, вместо да я увеличи.

MONQ са персонални ароматерапевтични дифузери – модерен начин за изживяване на древната традиция на ароматерапията!

Как работи MONQ

Персоналните ароматерапевтични дифузери MONQ работят чрез изпаряване на смеси от етерични масла под формата на пара/мъгла от ароматни съединения, водна пара и въглероден диоксид. Когато човек вдишва от мущука, трябва да го направи леко. Това засмукване активира малка батерия в нагревателния елемент, която загрява бленда от етерични масла до приблизително 250 градуса по Фаренхайт и създава мъгла. Тази мъгла се вдишва в устата и издишва през носа.

Чрез този метод на вдишване, MONQ дава нов начин на ароматерапията да изрази своята вълшебна сила! При този начин на прилагане на ароматерапия, Вие ще изпитате нови и по-пълноценни предимства на ароматерапията и състоящите се терпени в нея!

MONQ не трябва да се вдишва в белите дробове, тъй като просто това намалява ефективността на ароматерапията.

Някои питат “Пушите ли MONQ?” – НЕ! Просто не! Пушенето е актът на изгаряне на вещество и вдишване на изгорения материал. Продуктите на MONQ не се изгарят, не трябва да се вдишват в белите дробове и не съдържат нито една от съставките, свързани с тютюнопушенето, включително тютюн, никотин, изкуствени продукти и други. Мъглата, която се отделя от дифузерите е водна пара, наподобяваща същата пара, отделяна от вряла вода.

Съставки

MONQ създава персонални блендове/смеси от етерични масла, получени от реномирани доставчици в САЩ. Всеки бленд е проектиран по специален начин от конкретно подбрани съставки за синергична комбинация.

MONQ съставките са без ГМО, отглеждани по биологичен начин (БИО) или от диворастящи растения. Растенията от САЩ, от които се добиват съставките за MONQ се преработват от сертифицирани фирми в района на Орегон, а тези отглеждани от доставчици и производители от света, са проверени за органично отглеждане в техния район.

Етеричните масла са добити изцяло от природни растителни източници, а най- честият начин за добиването им е чрез парна дестилация, студено пресоване или извличане чрез въглероден диоксид, без използването на етилови съставки.

Етикетът на MONQ устройствата съдържа трите основни етерични масла, които описват ароматния профил на продукта. Всеки бленд на MONQ е формулиран от различни комбинации от етерични масла, като най-многобройният вариант е с до 20 вида масла!

В характеристиката на всеки продукт ще откриете пълния списък с всички включени етерични масла!

Моля, обърнете внимание, ако сте алергични към някое етерично масло или някоя от съставките. В такъв случай, не използвайте MONQ или се обърнете към нас за консултация.

Устройството

MONQ е посветен в създаването на изключителни ароматерапевтични преживявания. Ние създадохме и намерихме начин да комбинираме идеалния начин за използване на ароматерапията чрез нашите персонални дифузерни апарати. Всичко, от което имате нужда за да се насладите на ароматерапията в пълния им размер е тук, в ръката ви…

Предназначен ли е MONQ за използване от всички

Е, почти всички!

MONQ не е препоръчителен за използване от лица под 18 години, както и от лица с респираторни заболявания или от такива, които са алергични към етерични масла. MONQ не е препоръчителен и за бременни и кърмещи жени. За да си закупите MONQ устройство е нужно да потвърдите, че имате 18 години. Ние не желаем да насърчаваме познатия навик “ръка в уста” при непълнолетни лица! Като етична компания, MONQ България вярва, че непълнолетните могат да развият склонност към пушене на цигари и въпреки това вярваме, че възрастния непушач, който използва MONQ няма да бъде склонен да пуши обикновени или е-цигари след време.

MONQ не трябва да се използва от лица с респираторни заболявания или хронични белодробни състояния като астма и др.

Тъй, като устройствата съдържат етерични масла, от Национална Асоциация на Холистична Ароматерапия на САЩ не се препоръчва използването на MONQ устройства по време на бременност или кърмене.

Има ли някакви незаконни субстанции в MONQ

Не! MONQ не съдържа никакви незаконни или пристрастяващи субстанции. Освен това, MONQ не съдържа никотин, изкуствени съставки, тютюн, витамин Е-ацетат, THC или синтетични канабиноиди.

 

Нашите лабораторни тестове са установили, че MONQ не съдържа формалдехид, акролеин, никел, калай, олово и алуминий.

MONQ е легален персонален дифузер за ароматерапия.

MONQ е 100% чист терапевтичен въздух!

Безопасен ли е MONQ за използване?

MONQ е безопасен, когато се използва според указанията за употреба. Ние насърчаваме хората да използват MONQ по 2-3 пъти на ден, като правят по 2-3 вдишвания при всяка употреба. MONQ е проектиран да вдишвате през устата и след това да издишвате от носа си. Не трябва да вдишвате в белите дробове, тъй като това ще отслаби ефективността на продукта.

Повечето потребители ще изпитат приятен ефект, обикновено в рамките на 5-10 минути след използването на MONQ.

Хората често ни питат за следните неща

– Загряване на етерични масла: Ние гордо признаваме, че загряването на ароматерапията по механизма по който MONQ го прави е наистина свръх-иновативна концепция. Въпреки това, от хилядолетия, хората нагряват растения и етерични масла за ароматерапии. Методите за нагряване са различни и включват нагряване на открит пламък, на печка или в течност (със светлина, огън и други). Днешни времена има множество устройства/дифузери които загряват етерични масла за ароматерапия и то до много високи температури, но MONQ не е едно от тях. MONQ използва възможно най-ниската температура, за да постигне желания си ефект. Това е причината, че количеството мъгла, освободена от MONQ, е много по-малко, отколкото бихте виждали от други устройства.

– Дишане на етерични масла: От хилядолетия хората вдишват етерични масла, както в дробовете, така и чрез инхалации само през носа или устата. Не става дума за това дали говорим за персонален дифузер MONQ, ултразвуков дифузер, масла във ваната, по възглавницата ви или като лосион, ароматерапията си е по подразбиране вдишване на етерични масла. MONQ работи по същия начин! Само че по нов начин, по-елегантен, по-достъпен и по-приятен!

– Концентрацията на етерични масла: Да, концентрираните етерични масла могат да бъдат опасни. Във всеки MONQ имаме 80% органична глицеринова основа от кокосово-орехово масло и 20% чисти етерични масла. С всеки дъх, типичният потребител вдишва приблизително 0,003 мл етерични масла.

Тъй като блендовете са разредени и запечатани в дифузерите, които не могат да се пълнят повторно, няма и риск от разливане, изгаряне или поглъщане на концентрирани етерични масла под формата на бленд в нашия случай.