Whisper 5 мл. Уйспър

67,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 153
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Whisper® Oil  Blend for Women - Шепот Бленд за Жената

 

 

 

 

С аромат, толкова мек и топъл като името си, doTERRA Whisper Blend for Women създава уникален личен аромат, като комбинира химията на всяка жена с етеричните масла.

 

Основни предимства

 

  • Комбинира се с индивидуалната химия на всяка жена, за да създаде красив, уникален и личен аромат
  • Има затоплящ, мускусен аромат
  • Примамва и заинтригува сетивата

 

Съставки

 

Фракционирано кокосово масло, пачули, бергамот, хавайско сандалово дърво, роза, Ванилия, жасмин, канела, ветивер, лист от лабданум / стъбло, какаово семе, иланг иланг 

 

Ароматно описание

 

Мускусен, топъл, пикантен, мек, сладък

 

Описание 

 

doTERRA Whisper Blend или иначе казано Шепот, е сложна комбинация, която се комбинира с химията на всеки индивид, за да създаде уникален личен аромат. Всяко етерично масло в сместа осигурява приятен аромат, но когато се комбинират, тези масла предлагат уникален аромат, който заинтригува сетивата както на този който го ползва, така и на този, които минават покрай него. Считан за най-ценните цветя в парфюмерийната и ароматерапевтичната индустрия, еуфоричните аромати на Жасмин и Иланг Иланг се комбинират с топлите и пикантни аромати на пачули, ванилия, канела и какао, за да направят тази смес несравнима по сложност и ароматно влияние.  

 

Употреби

 

  • Нанесете върху китките, вратът и пулсните точки за отчетлив и индивидуален аромат.
  • Разпръснете или добавете към глинена висулка за уникално ароматно изживяване.
  • Капнете една до две капки в дланта на ръката и нанесете върху дрехи, шалове и палта, за да изпитате успокояващи и приятни емоции през целия ден.

 

Указания за употреба

 

Дифузия: Използвайте три до четири капки в дифузер по ваш избор.
Локална употреба: Нанесете една до две капки на желаната зона. Разредете с фракционирано кокосово масло на ДоТЕРРА, за да сведете до минимум всяка чувствителност на кожата.

 

Предупреждения

 

Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарско наблюдение, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, уши и чувствителните зони. Избягвайте слънчева светлина или UV лъчи до 12 часа след нанасяне на продукта.

 

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

Характеристики
мл.
5 мл.

Запиши се за бюлетина

Научавай пръв за промоциите в магазина.

Можете да се отпишете по всяко време. За повече инфромация вижте нашата политика за поверителност.

.