Thinker kids 10 мл. рол-он Тинкър

48,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 272
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Thinker ™ - бленд за концентрация

 

 

Билковият и леко сладък, уникален аромат на Thinker помага да се постигне благоприятна и положителна среда по време на работа и учене.

 

Основни предимства

  • Помага за предотвратяване на умственото разсейване
  • Вдъхва усещане за бдителност и фокус
  • Помага за намаляване на чувствата на психически стрес

Съставки

Ветивер, мента, клементин и розмарин в основа на фракционирано кокосово масло

Ароматно описание

Земен, ментов, билков

Описание 

Идеален за всеки член на семейството и за ежедневна употреба. Thinker Focus Blend е оптималната поддръжка, която да използвате, когато ви липсва концентрация. Създаден да насърчава усещане за бдителност и яснота, Thinker е идеалното решение, когато е време да обърнете внимание на задачите си и да се концентрирате. С участието на Ветивер, мента, клементин и розмарин, перфектно комбинирани с фракционирано кокосово масло за чувствителна кожа, Thinker е естествен начин да се почувствате по-фокусирани. Нанесете върху слепоочията, китките и врата си, за да внесете усещане за яснота.

Предимството на Клементин в Thinker е да помогне на умствената енергия, като същевременно насърчава по-силно чувство за концентрация. Билковият и леко сладък аромат, помага да внушите чувство на яснота по време на объркване и липса на концентрация. За да снасърчите среда в която да има засилена атмосфера на  креативност и фокус, включете Thinker в ежедневната си учебна програма. 

Употреби

  • Дръжте Thinker под ръка в чантата или раницата на детето си и прилагайте следобед, за да останете фокусирани, дори тогава, когато тонусът падне.
  • Нанесете върху китките или ръцете и вдишайте дълбоко, за да насърчите усещането за яснота и бдителност.
  • Приспособявайки се към настроението, използвайте Thinker, когато изпитвате чувства на тъга или стрес.
  • Помагнете на учението и подкрепете креативността чрез прилагане на Thinker през цялото време на обучение

Указания за употреба

Ароматична употреба: Нанесете върху ароматно бижу, лава камъче.

Локална употреба: Нанесете на желаната зона. Употреба контролирана от възрастен.

Предупреждения

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца под 3. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарска помощ, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ушите и чувствителните зони.

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!