Steady kids 10 мл. рол-он Стеди

45,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 271
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Steady™ - заземяваща етерична смес

 

 

За ежедневно центриране или за моментите, когато се чувствате нервни или тревожни, нанесете по врата и китките, за да успокоите и утешите емоциите си.

  

Основни предимства

  • Създава спокойно и балансирано настроение
  • Насърчава чувствата на релакс и спокойствие

Съставки

Amyris, Balsam Fir, Coriander и Magnolia  в основа на фракционирано кокосово масло

Ароматно описание

Дървесен, плодов, мек 

Описание 

Перфектен за ежедневна употреба или при необходимост, Steady Grounding Blend има мек, привличащ и леко плодов аромат, който може да помогне за успокояване на чувствата на стрес или тревожност. Непрекъснато показва уникалните предимства на етеричните масла като Amyris, Balsam Fir, Coriander и Magnolia, перфектно съчетани с Фракционирано кокосово масло, за да осигурят успокояващ ефект, идеален за всички типове кожа. Amyris и Balsam Fir са топли дървесни масла, които помагат да се управлява чувството на стрес, като същевременно се намалява тревожността. Когато се чувствате претоварени, нанесете по гърба и шията или китките и поемете дълбоко въздух, позволявайки на настроението ви да намери баланс. Успокояващ за кожата и за емоциите, Steady е чудесна комбинация за всеки ден. 

Употреби

  • Успокояващ кожата и емоциите, Steady може да се използва по време на мъка, за да успокои ума и тялото.
  • Използвайте, за да постигнете спокойствие, когато изпитвате тревожни или нервни чувства.
  • Нанесете върху задната част на шията или стъпалата на краката след изпълнен със събития ден, за да успокоите емоциите.

Указания за употреба

Ароматична употреба: Нанесете върху ароматно бижу, лава камъче.

Локална употреба: Нанесете на желаната зона. Употреба контролирана от възрастен.

Предупреждения

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца под 3. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарска помощ, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ушите и чувствителните зони.

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!