Спрей накрайник с капачка за шишенца doTERRA

2,90 лв.
  • Кат. номер: 644
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Спрей - съвместим с бутилките на ДоТЕРРА от 15мл.

Удобен спрей накрайник и капачка за лесно и бързо прилагане на приготвени в домашни условия козметични рецепти от масла, които са в естествена течна форма. Подходящ за блендове с етерични масла.

Спрей накрайник- Перфектен за маслата, с които обичате да готвите. Спрей бутилчиците са изключително популярни за домашно направени смеси. Можете да ги използвате повторно за домашните ви етерични блендове и парфюми, както и за дезинфектанти за ръце с етерични масла. Те са напълно съвместими с 15мл. шишенца на Дотерра. Какъв по-добър начин да вдъхнете нов живот на старото шишенце?

 

Когато говорим за етерични масла и тяхната употреба, не можем да не включим аксесоарите, като необходима и неизменна част от това вълшебство.
Етеричните смеси, блендове и вариации, наричани по различен начин, но в основата си микс от етерични и базови масла се допълват идеално от подходящият аксесоар.
Тук сме се постарали и сме предоставили голям избор от стъклени шишета с различна вместимост, цвят и вид на ролките, спрей или капкомер. Всички те са съвместими с етеричните масла, които ще намерите в сайта.
Границата е само вашето въображение... Дали ще направите бленд за подсилване на имунитета или парфюм, изборът е във вашите ръце.

Маслото на изображението не е включени в цената!

Характеристики
Мл.
30

Запиши се за бюлетина

Научавай пръв за промоциите в магазина.

Можете да се отпишете по всяко време. За повече инфромация вижте нашата политика за поверителност.

.