Pilōt™ Diffuser Пилот дифузер

114,00 лв.
Ново
 • Марка: DoTERRA
 • Кат. номер: 397
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Описание

 

Представяме ви Pilot, преносимият дифузeр, който може да отиде навсякъде, където пoжелаете - в колата, на работа или от стая в стая. Където и да отидете, Pilot е идеален за по-малки пространства. Притежаващ издържлива батерия, с четиричасова непрекъсната или до осем часа прекъсваща дифузия. Новият Pilot ви  позволява да персонализирате аромотерапията на етерични масла въздуха. Компактният, неутрален дизайн на дифузера допълва всека интериор. Pilot се предлага с адаптер с две USB 2.4A гнезда за кола за лесно презареждане, както и калъф за пътуване. Плюс е, че е направен от щадящи природата материали.

 

Основни предимства

 

 • Акумулаторна батерия, така че не е нужно да се притеснявате да търсите контакт
 • Персонален избор на режим на работа - четири часа непрекъсната и до осем часа прекъсната дифузия, за да бъде ваш верен спътник през натоварените дни или дългите нощи.
 • Предлага се с удобен калъф за пренасяне
 • Отговорно създаден от екологични материали

 

 • Включва 12-месечна гаранция 

 

Уелнес у дома

 

Използването на дифузер за етерични масла е лесен и удобен начин да се възползвате от предимствата на етеричните масла. Напълнете дома си с аромата на етеричните масла, преобразете работното си място с положителна атмосфера или създайте спокойна обстановка преди лягане. Дифузерите с етерично масло са задължителни за съвременния дом!

 

Използва

 

 • Използвайте чиста вода със стайна температура. Уверете се, че нивото на водата не надвишава водния знак.
 • Добавете 5–12 капки етерични масла doTERRA. Можете да добавите още масло за по-силен аромат. Експериментирайте с количеството масло, което използвате, и намерете кое работи най-добре за вас.

 

Почистване на вашия дифузер

 

Почистването е необходима стъпка, за да се гарантира, че остатъците от масло не се натрупват във вашата машина, което да не и позволява да работи правилно. Добре е периодично да почиствате дифузера си. За да направите това, направете следното:

 1. Напълнете дифузера си наполовина с чиста вода.
 2. Добавете 10 капки бял оцет.
 3. Оставете дифузера да работи около 5 минути, за да се остави водно-оцетната смес да се разпръсне в уреда и да го почисти.
 4. Изпразнете дифузера напълно.
 5. С помощта на памучен тампон, потопен в оцет, почистете тесните места и ъгли на дифузера.
 6. Изплакнете с чиста вода.
 7. Използвайте суха кърпа, за да избършете дифузора и да го изсушите старателно.

Ръководство за употреба на дифузери с етерични масла doTERRA