Петитгреин – “Мъжката Лавандула”: Мистерията на Ароматите

Petitgrain doTERRA

Защо Петитгреин?

Petitgrain маслото се добива от листата и младите клонки на горчивия портокал. Има свеж, цитрусов, но в същото време дървесен аромат, който го прави подходящ както за мъже, така и за жени. Този аромат е идеален за тези, които търсят релаксиращи, но по-мъжествени нотки в ежедневието си.

Приложения в парфюмерията

Petitgrain е ценен компонент в парфюмерията, добавяйки уникален, свеж и същевременно интригуващ аромат на много парфюми. Той е изборът на мнозина майстори на ароматите заради своята способност да придава дълбочина и характер на ароматните композиции.

Релаксиращи свойства

Подобно на лавандулата, Petitgrain е известен със своите релаксиращи и успокояващи свойства. Мнозина използват това масло вечер, за да си осигурят спокоен и дълбок сън. Добавете няколко капки във водата за вана или в дифузер в спалнята и се оставете на спокойствието, което носи.

Petitgrain като заместител на Лавандула

Макар че Лавандулата е широко известна със своите отпускащи качества, Petitgrain предлага алтернатива с мъжествен привкус. Това го прави предпочитан избор за мъже, които искат да се възползват от ползите на етеричните масла, без да се отказват от своята индивидуалност и стил.

-5%

doTERRA Етерични масла

doTERRA Петитгреин Petitgrain 15 мл.

79,20 лв. 75,24 лв.
-5%

doTERRA Етерични масла

doTERRA Лавандула Lavender 15 мл.

85,70 лв. 81,42 лв.
-5%
Изчерпан
138,00 лв. 131,10 лв.

Във Вашия дом и живот

Включването на Petitgrain в ежедневните ритуали за красота и дома може да донесе усещане за спокойствие и яснота. То е подходящо за употреба в домашни почистващи препарати, за освежаване на въздуха и като част от личния ви ароматен подпис.

В нашия магазин за етерични масла, ние ценим качеството и разнообразието на ароматите. Petitgrain е само една от многото перли в нашата колекция, предлагаща богатство от усещания и ползи. Потопете се в света на етеричните масла и открийте как Petitgrain може да обогати Вашия живот!

Заповядайте в нашия блог отново за още ароматни истории и съвети!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *