Програма за лоялни клиенти на eTERIKO.bg

Ние от eTERIKO.bg ценим всичките си клиенти, от първият до последния! Сега предоставяме нова, вълнуваща възможност на редовните ни клиенти да печелят допълнително от своята активност.

Чрез успешно регистриране на онлайн поръчка в www.eTERIKO.bg, вашият профил автоматично ще бъдете добавен към програмата за лоялни клиенти на eTERIKO.bg.

 
Като лоялни клиенти на eTERIKO.bg вие ще може да пазарувате повечето стоки в бъдеще на най-изгодни цени.

Всеки регистриран лоялен клиент на eTERIKO.bg има право на отстъпка от стандартната цена на даден продукт в сайта. Размерът на отстъпката се определя от натрупания оборот в eTERIKO.bg до момента на направената поръчка.

 

Предлагаме три различни нива на отстъпка за нашите лоялни клиенти:

  1. Първо ниво: При натрупан оборот между 500,00 лв и 999,00 лв, eTERIKO.bg ви предоставя отстъпка в размер на 2 %.
  2. Второ ниво: При натрупан оборот между 1000,00 лв и 1499,00 лв, eTERIKO.bg ви предоставя отстъпка в размер на 3 %.
  3. Трето ниво: При натрупан оборот над 1500,00 лв, eTERIKO.bg ви предоставя отстъпка в размер на 5 % и ви дава достъп до допълнителни бонуси и подаръци за лоялни клиенти в тази категория.

 

 Важно е да знаете:

  • Ако до момента сте пазарували като гост, то трябва да направите регистрация /профил/ за да може да видите историята на вашите поръчки и натрупания оборот.
  • Важно е при регистрация да използвате същия имейл с който сте пазарували до сега.
  • При надвишаване на определените лимити за натрупан оборот, то вие автоматично преминавате в по-горно ниво на отстъпка и ще може да се възползвате от по-голямата си отстъпка като лоялен клиент още при следващата си поръчка от eTERIKO.bg
  • Важно е също да знаете, че отстъпката ви за лоялен клиент не може да се комбинира с други промоционални оферти. В случай че сте лоялен клиент и искате да закупите продукт на промоционална цена, вие ще се възползвате само от по-голямата отстъпка.