On Guard Beadlets 125 Он Гард Капсули

39,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 140
- +
добави в количката
Моля, изберете:

dōTERRA On Guard® Beadlets 

Protective Blend - Перлички със защитна смес 

 

Осигурявайки удобен начин за получаване на предимствата за повишаване на имунитета на doTERRA On Guard, doTERRA On Guard Beadlets са идеални за пътуване и в движение. Те са в подходящ за деца размер и съдържат 1/4 капка етерично масло. 

 

Основни предимства

 

  • Поддържа здрава имунна и дихателна функция 
  • Освежава дъха
  • Предоставя удобен метод за консумация на doTERRA On Guard Protective Blend
  • Удобните топчета са идеални за пътуване и в движение

 

Съставки

 

doTERRA On Guard Blend див портокал, карамфил, кора от канела, евкалипт, розмарин, кокосово масло, палмово масло, агар, гуарова гума, глицерин, натриев алгинат, карагенан, ксилитол.

 

Описание 

 

doTERRA On Guard Beadlets са лесен и удобен начин за получаване на имунитета за повишаване на имунитета на DoTERRA On Guard Essential Oil Blend. Миниатюрни веджи перлички, които се разтварят в устата, за да освежат дъха и поддържат имунната система. doTERRA On Guard Beadlets са идеални за домашна употреба по време на пътуване и за повишаване на имунитета на вашето семейство - по всяко време и навсякъде. 

 

Указания за употреба

 

Консумирайте една перличка по желание.

 

Предупреждения

 

Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарска помощ, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ушите и чувствителните зони. 

 

Употреби

 

  • Консумирайте, когато сезонните неразположения са в разгара си, за насърчаване на имунитета. 
  • Вземете, когато пътувате, за да се предпазите от заплахи от околната среда.
  • Разтворете едно до две топченца след хранене, за да освежите дъха.

 

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!