Mito2Max - Мито Макс

136,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 199
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Mito2Max®  Energy & Stamina Complex - 

Комплекс за енергия и издръжливост

doTERRA Mito2Max е патентована формула от стандартизирани растителни екстракти и метаболитни кофактори, които поддържат здравословното производство на енергия. Mito2Max поддържа оптимална митохондриална функция, аеробен капацитет и издръжливост, естествено без използването на вредни стимуланти. Използвайте Mito2Max като здравословен, дълготрайна алтернатива на кофеиновите напитки и добавки за повишаване на енергията и жизнеността.  

Основни предимства

  • Насърчава ефективното производство на АТФ в митохондриите на клетките 
  • Повишава издръжливостта и ефективното използване на кислорода 
  • Поддържа метаболитната адаптация за различни дейности, от гледане на филми до маратонско бягане 
  • Подобрява умствената енергия 

Описание 

Трилиони клетки съставляват всяко човешко тяло. Забележителна е синергията, която се случва между тези клетки. „Енергията“ за живота идва от митохондриите на всяка от тези клетки. С напредване на възрастта митохондриалната функция на тялото ни става по-малко ефективна. Това ни оставя с по-ниски нива на енергия и по-токсичен клетъчен остатък. Спортът и заниманията, на които се радваме в младостта си, могат да станат по-малко приятни. Някои хора се опитват да повишат енергийните си чрез кофеинът и други стимуланти, които могат да осигурят бърз ефект, но често последващият ефект ни кара да се чувстваме по-зле.


Mito2Max съдържа патентован комплекс за енергия и издръжливост на doTERRA, който засилва функцията на митохондриите, поддържа издръжливостта, помага на тялото да се адаптира по-бързо към разнообразните дейности в живота и спомага за повишаване на умствената енергия. Ацетил-L-карнитин, основна съставка, поддържа умственото здраве, митохондриалната функция и циркулация в мозъка. Oligonol ® е уникална и мощна антиоксидантна смес, която комбинира биологично активни полифеноли от плод на личи и зелен чай във форма, която позволява бързото им усвояване и ефикасна за защита на клетките срещу свободни радикали и окисляване. * Олигонол също помага за подобряване на циркулацията и енергията, които са важни за цялостното здравословно съществуване. 


Екстрактът от корен на Ashwagandha, който е наречен „билка на вековете“ поради множеството употреби, които предоставя, е изследван от поколения и е използван за повишаване на енергийните нива и поддържане на имунитета и либидото, като същевременно има положителни ефекти върху настроението, сънят и стресът. 

Указания за употреба

Приемайте по 2 капсули дневно с храна. Въздържайте се от използване преди сън.

 

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

 

Може да се използва ароматно (дифузер)

 

Може да се използва локално

 

Може да се използва вътрешно

 

Разреди за млада или чувствителна кожа

 

Разредете преди да използвате локално.

 

Може да се използва без разреждане