Mito2Max - Мито Макс

136,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 199
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Mito2Max®  Energy & Stamina Complex - 

Комплекс за енергия и издръжливост

 

 

doTERRA Mito2Max е патентована формула от стандартизирани растителни екстракти и метаболитни кофактори, които поддържат здравословното производство на енергия. Mito2Max поддържа оптимална митохондриална функция, аеробен капацитет и издръжливост, естествено без използването на вредни стимуланти. Използвайте Mito2Max като здравословен, дълготрайна алтернатива на кофеиновите напитки и добавки за повишаване на енергията и жизнеността.  

Основни предимства

 

  • Насърчава ефективното производство на АТФ в митохондриите на клетките 
  • Повишава издръжливостта и ефективното използване на кислорода 
  • Поддържа метаболитната адаптация за различни дейности, от гледане на филми до маратонско бягане 
  • Подобрява умствената енергия 

 

Описание 

 

Трилиони клетки съставляват всяко човешко тяло. Забележителна е синергията, която се случва между тези клетки. „Енергията“ за живота идва от митохондриите на всяка от тези клетки. С напредване на възрастта митохондриалната функция на тялото ни става по-малко ефективна. Това ни оставя с по-ниски нива на енергия и по-токсичен клетъчен остатък. Спортът и заниманията, на които се радваме в младостта си, могат да станат по-малко приятни. Някои хора се опитват да повишат енергийните си чрез кофеинът и други стимуланти, които могат да осигурят бърз ефект, но често последващият ефект ни кара да се чувстваме по-зле.


Mito2Max съдържа патентован комплекс за енергия и издръжливост на doTERRA, който засилва функцията на митохондриите, поддържа издръжливостта, помага на тялото да се адаптира по-бързо към разнообразните дейности в живота и спомага за повишаване на умствената енергия. Ацетил-L-карнитин, основна съставка, поддържа умственото здраве, митохондриалната функция и циркулация в мозъка. Oligonol ® е уникална и мощна антиоксидантна смес, която комбинира биологично активни полифеноли от плод на личи и зелен чай във форма, която позволява бързото им усвояване и ефикасна за защита на клетките срещу свободни радикали и окисляване. * Олигонол също помага за подобряване на циркулацията и енергията, които са важни за цялостното здравословно съществуване. 


Екстрактът от корен на Ashwagandha, който е наречен „билка на вековете“ поради множеството употреби, които предоставя, е изследван от поколения и е използван за повишаване на енергийните нива и поддържане на имунитета и либидото, като същевременно има положителни ефекти върху настроението, сънят и стресът. 

 

Указания за употреба

 

Приемайте по 2 капсули дневно с храна. Въздържайте се от използване преди сън.

 

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!