Метаболитната Смес MetaPWR

MetaPWR

Тази смес е уникална комбинация от етерични масла CPTG® на Грейпфрут, Лимон, Мента, Джинджифил и Кора от канела. Тези масла са специално избрани, за да поддържат вашата ежедневна здравословна метаболитна функция, когато се приемат вътрешно.

Непубликувано предклинично проучване предполага, че тази смес може да намали мастните клетки при прием, въпреки че са необходими допълнителни клинични проучвания за потвърждаване на тези резултати. Ключовата съставка Лимонен, особено в маслото от Грейпфрут, подпомага здравословния метаболизъм при прием, а маслото от Мента може да помогне за намаляване на апетита и подобряване на физическата производителност.

Освен здравословните ползи, MetaPWR предлага и стимулиращ, повдигащ аромат, резултат от уникалната комбинация на неговите съставки.

Основни ползи за здравето:

Стимулира здравословния метаболизъм

Бори се с чувството на глад

Успокоява стомаха

Не съдържа стимуланти или диуретици и е без калории

Начини на употреба:

Добавете във вода или чай преди тренировка за енергиен тласък

Приемайте с вода преди хранене, за да избегнете преяждане

Добавете няколко капки към любимия си смути

За дифузия използвайте три до четири капки в дифузер по ваш избор

Като хранителна добавка, разредете една капка в 125 мл течност

Представяме ви и отделните масла в тази смес, всеки от които има своите уникални ползи, от детоксикация и стимулиране на изгарянето на мазнини до насърчаване на загубата на тегло.

Емоционално и духовно значение:

MetaPWR не е само полезно физически, но е и масло на самообич и вътрешна стойност. Помага в борбата с емоционалното хранене, срама от тялото и неглижирането на тялото. Използвайте афирмации като “Обичам тялото си” или “Чувствам се супер секси такава, каквато съм”, за да се чувствате комфортно в собственото си тяло.

Други продукти:

doTERRA също предлага Меки Капсули с Метаболитна Смес Smart & Sassy, практичен начин да се насладите на ползите от етеричната маслена смес. Тези меки капсули помагат за контрол на чувствата на глад, като едновременно поддържат метаболизма и настроението.

Всички масла на doTERRA са 100% чисти, автентични, непроменени и от един вид. Те съдържат само масло от своята родителска растение, без синтетични добавки.

Открийте силата на MetaPWR и как може да ви помогне да водите здравословен начин на живот. Посетете нашия онлайн магазин и научете повече за този невероятен продукт!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *