Mъжка гривна от лава, вулканични камъни и соколово око

16,00 лв.
  • Кат. номер: 393
- +
добави в количката
Моля, изберете:

 

Мъжка гривна от лава камъни и соколово око

 

Естествена кожа и магнитна закопчалка

 

Какво е лава камък?

 

Известен също като базалт или скала от лава той е магматична вулканична скала втвърдила се след като е била нагрята под налягане.

 

Въздействие:

Чакри – Основна чакра
Зодия - Телец, Рак 

Планета  - Земя
Елемент - Огън и земна
Вибрация - Номер 1
Типични цветове - Сиво до черно.
 

Лечебните свойства на лава камъните

 

♥ Мечтана работа ♥ Повишаване на креативността ♥ Комуникация ♥ Премахва негативните емоции

Той е заземяващ камък, който засилва връзката на човек с Майката Земя.

Дава ни сила и смелост, позволявайки ни стабилност във времена на промяна. Той предоставя насоки и разбиране в ситуации, в които може да се наложи да противодействаме.

Успокояващ камък, той е много полезен за разсейване на гнева. Той насърчава положителни промени, когато е необходимо, при поведенческите проблеми.

Лава камъкът подобрява плодовитостта.

 

В допълнение, той е прекрасен дифузер за етерични масла при ароматерапия. Просто добавете няколко капки от любимото си етерично масло и се насладете на допълнителните терапевтични ползи, които то носи.

 

Соколово око

 

Соколовото око успокоява и освобождава стреса. Помага на бързите, прекалено напрегнати и фобични хора. Забавя метаболизма, охлажда свръхактивното сексуално желание и намалява сексуалните смущения. 

Камък на защита, Тигровото око може също да донесе късмет на ползвателя. Той има силата да фокусира ума, насърчавайки умствената яснота, помагайки ни да решаваме проблемите обективно и изчистено от емоции. Особено полезно за лечение на психосоматични заболявания, разсейване на страха и безпокойството. Полезно за разпознаване на собствените нужди в една връзка и нуждите на другите. Балансирайки ин-ян и енергизирайки емоционално тялото, стабилизира промените в настроението, пропива ни с воля, цел, смелост и самочувствие и освобождава напрежението.

 

Когато се използва в бижута, синьото тигрово око може да донесе късмет и защита от „зли очи“ на ползвателя. Също така е известно, че допринася за  ясно мислене и прозрение.

 

Свойства и значение на окото на сокола

 

Успокояващо

Метаболитно

Дава сила когато сме под напрежение

Отпускащо

Модерира на енергията

Помага да имаме по-добър контрол над себе си

Намалява тревожността