Показване на 20 резултата

Добре дошли в света на висококачествената козметика за тяло на марките DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon! Тези марки предлагат най-добрите продукти за красота, създадени от натурални съставки, които осигуряват видими резултати за вашето тяло.

Кремовете и лосионите за тяло на DoTERRA и Woodenspoon са богати на витамини и хидратиращи съставки, които подхранват и овлажняват кожата ви, като я правят мека и гладка. Тези продукти съдържат естествени масла и екстракти от растения, които имат благоприятен ефект върху кожата, като я хранят и предпазват от изсушаване.

-20%
Изчерпан
-20%
Изчерпан
-10%
Изчерпан
-10%

doTERRA Етерични смеси

doTERRA Пийс ролка Peace Touch 10 мл.

68,30 лв. 61,47 лв.

От лосиони за тяло до боди балсами и масла, марките DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon предлагат всичко, от което се нуждаете, за да поддържате кожата на тялото си здрава, красива и млада. Натуралните съставки и висококачествените формули на тези продукти осигуряват естествени решения за поддържане на красива и здрава кожа на тялото. Козметиката за тяло на марките DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon е перфектното решение за хора, които търсят естествен начин за поддържане на здрава и красива кожа на тялото си. Независимо дали става дума за подхранване на кожата след душ или за осигуряване на дълготрайна хидратация, тези продукти ще ви предоставят видими резултати, като ви помагат да се почувствате свежи и енергизирани. Открийте висококачествената козметика за тяло на DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon и се насладете на невероятно гладка и мека кожа на тялото си.