Показване на 26 резултата

Тук можете да се потопите в света на висококачествената козметика за лице на марките DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon! Тези марки предлагат най-добрите продукти за красота, създадени от натурални съставки, които осигуряват видими резултати за вашата кожа.

Кремовете за лице на DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon са изключително богати на витамини, антиоксиданти и други хранителни вещества, които подпомагат кожата да бъде здрава и красива. Тези кремове съдържат естествени масла, екстракти от растения и други натурални съставки, които действат на кожата в дълбочина, за да я подхранват и подобряват нейния вид.

Изчерпан
Изчерпан
-12%

doTERRA Етерични масла

doTERRA Нероли ролка Neroli Touch 10 мл.

157,78 лв. 138,85 лв.

Марките DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon предлагат кремове за лице, които отговарят на нуждите на всякакъв тип кожа - от суха до мазна, от зряла до млада. Всеки продукт е разработен с голямо внимание към детайла, за да се постигнат най-добрите резултати за вашата кожа. Козметиката за лице на DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon е идеалното решение за хора, които търсят естествен начин за поддържане на здрава и красива кожа. Със своите богати на хранителни вещества формули, тези продукти предоставят видими резултати за кожата ви. От кремове за лице до маски и средства за почистване на кожата, DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon предлагат всичко, от което се нуждаете, за да постигнете естествената красота на кожата си.