Показване на 24 резултата

Тук можете да се потопите в света на висококачествената козметика за лице на марките DoTERRA и Woodenspoon! Тези марки предлагат най-добрите продукти за красота, създадени от натурални съставки, които осигуряват видими резултати за вашата кожа.

Кремовете за лице на DoTERRA и Woodenspoon са изключително богати на витамини, антиоксиданти и други хранителни вещества, които подпомагат кожата да бъде здрава и красива. Тези кремове съдържат естествени масла, екстракти от растения и други натурални съставки, които действат на кожата в дълбочина, за да я подхранват и подобряват нейния вид.

Изчерпан
67,14 лв.

doTERRA Етерични масла

Тамян ролка – Frankincense Touch 10мл.

152,55 лв.

doTERRA Етерични масла

Лавандула ролка Lavender Touch 10 мл.

50,21 лв.

doTERRA Етерични масла

Магнолия ролка Magnolia Touch 10 мл.

91,28 лв.
109,00 лв.

doTERRA Етерични масла

Нероли ролка Neroli Touch 10 мл.

157,78 лв.

doTERRA Етерични масла

Синя вратига Blue Tansy 5 мл.

271,86 лв.

doTERRA Етерични масла

Литцеа 15 мл. Litsea

89,00 лв.
-22%
243,83 лв. 190,19 лв.

Марките DoTERRA и Woodenspoon предлагат кремове за лице, които отговарят на нуждите на всякакъв тип кожа - от суха до мазна, от зряла до млада. Всеки продукт е разработен с голямо внимание към детайла, за да се постигнат най-добрите резултати за вашата кожа. Козметиката за лице на DoTERRA и Woodenspoon е идеалното решение за хора, които търсят естествен начин за поддържане на здрава и красива кожа. Със своите богати на хранителни вещества формули, тези продукти предоставят видими резултати за кожата ви. От кремове за лице до маски и средства за почистване на кожата, DoTERRA и Woodenspoon предлагат всичко, от което се нуждаете, за да постигнете естествената красота на кожата си.