Показване на 8 резултата

Козметиката за коса на марките DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon е висококачествена, естествена и предлага видими резултати. Тези марки предлагат най-добрите продукти за красота, които са създадени от натурални съставки, които подхранват и подобряват здравето на вашата коса.

Шампоаните, балсамите и маските за коса на DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon съдържат екстракти от растения и естествени масла, които действат на косата в дълбочина, като я подхранват и я правят по-здрава и блестяща. Тези продукти са идеални за всеки тип коса – от суха и увредена до мазна и тънка.


От шампоани за деликатна коса до маски за възстановяване на увредена коса, марките DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon предлагат всичко, от което се нуждаете, за да постигнете здрава, блестяща и красива коса. Натуралните съставки и висококачествените формули на тези продукти осигуряват естествени решения за поддържане на красива и здрава коса. С козметиката за коса на марките DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon можете да постигнете невероятни резултати. Независимо дали търсите продукти за подхранване на скалпа, за да се борите с косопада или за да осигурите хидратация и блясък на косата си, тези продукти ще ви предоставят видими резултати. Открийте висококачествената козметика за коса на DoTERRA, ALTEYA и Woodenspoon и се насладете на красива, здрава и блестяща коса.