Показване на 15 резултата

Заповядайте в света на удивителните комплекти, съчетаващи лукса и качеството на марките Kannaway, FLAVON и DoTERRA! В нашия магазин ще откриете изключителни продуктови комплекти, създадени специално за да задоволят най-взискателните вкусове и нужди.

Потопете се в света на качеството, който сме подготвили специално за Вас. В нашите комплекти ще откриете разнообразие от продукти, които ще ви помогнат да подобрите своето здраве, да повишите енергията си и да намерите баланса, от който се нуждаете.

Промо
Промо
169,90 лв.
Промо
199,00 лв.
Изчерпан
Изчерпан
763,40 лв.
-12%
Промо
450,00 лв.
Промо
Изчерпан
289,00 лв.
Промо
Изчерпан

Комплекти

FLAVON Семеен пакет

289,00 лв.
Изчерпан

Комплекти

FLAVON Peak Fruit & Veggie

289,00 лв.
Промо
Изчерпан

Комплекти

FLAVON Peak Future & Veggie

289,00 лв.
Промо

Комплекти

FLAVON Peak Future & Fruit

289,00 лв.

DoTERRA комплектите ще ви потопят в изключителния свят на ароматерапията и етеричните масла. Открийте богатството на ароматите, които успокояват, освежават и оживяват сетивата ви. Всяка комбинация включва най-добрите селекции от етерични масла, които съчетават нежността на природата с научния подход на DoTERRA. С комплектите от Kannaway ще опитате иновативни продукти, базирани на CBD, които предлагат невероятни ползи за здравето. От облекчаване на стреса и подпомагане на съня до подобряване на кожата и ставите, нашият избор от комплекти ще ви даде възможността да изживеете най-добрите страни на живота. А с FLAVON ще откриете магията на флавоноидите. Открийте привлекателните комбинации от натурални продукти, обогатени с мощта на флавоноидите. Тези комплекти са създадени, за да ви осигурят перфектното съчетание от антиоксиданти, витамини и минерали, необходими за поддържането на здравословен начин на живот. Не чакайте повече, стъпете в света на лукса и благоденствието с нашите специално подбрани комплекти Kannaway, FLAVON и DoTERRA. Възползвайте се от превъзходните предложения, които ще ви пренесат в един по-добър, по-здравословен и по-красив свят. Насладете се на изключителното качество и изтънчените съчетания, които ще ви променят живота завинаги!