Какво е персонален дифузер?

MONQ персонален дифузер

Оставете да бъдете завладени от вълнуващото преживяване, което предлагат персоналните дифузери на MONQ. Тези устройства са създадени с изключителна грижа за вашето здраве и благополучие. Всеки MONQ дифузер е напълнен с органични продукти и не съдържа никакви вредни съставки.

Технологията, която се използва в персоналните дифузери на MONQ, се базира на нагряване на ароматизираните пари от етерични масла. Просто вдишвайте през устата и издишайте през носа, подобно на смучене със сламка от напитка. За да получите най-доброто изживяване, задържете устата затворена и използвайте уменията на езика и фаринкса, за да изтеглите меката ароматна мъгла от дифузера към носа си, а след това издишайте през носа.

MONQ представлява съчетание от подбрани блендове от етерични масла, разтворени в растителен глицерин, получен от кокосови орехи. Когато се нагреят, тези смеси превръщат дифузера в богата ароматерапевтична водна пара.

Истинската магия на MONQ се крие в неговата чистота и качество. Той е 100% чист терапевтичен въздух, без никотин, изкуствени аромати, витамин Е-ацетат, THC или синтетични канабиноиди. Всичко, което влиза в MONQ персоналния дифузер, е здравословно и внимателно подбрано.

MONQ се посвещава на създаването на изключителни ароматерапевтични преживявания. Създадохме идеалният начин за вас да се насладите на ароматерапията с помощта на нашите персонални дифузери. Всичко, от което имате нужда, за да се потопите в ароматерапевтичното изживяване, е във вашите ръце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *