Какво е персонален дифузер?

MONQ персонален дифузер

Оставете да бъдете завладени от вълнуващото преживяване, което предлагат персоналните дифузери на MONQ. Тези устройства са създадени с изключителна грижа за вашето здраве и благополучие. Всеки MONQ дифузер е напълнен с органични продукти и не съдържа никакви вредни съставки.

Технологията, която се използва в персоналните дифузери на MONQ, се базира на нагряване на ароматизираните пари от етерични масла. Просто вдишвайте през устата и издишайте през носа, подобно на смучене със сламка от напитка. За да получите най-доброто изживяване, задържете устата затворена и използвайте уменията на езика и фаринкса, за да изтеглите меката ароматна мъгла от дифузера към носа си, а след това издишайте през носа.

MONQ представлява съчетание от подбрани блендове от етерични масла, разтворени в растителен глицерин, получен от кокосови орехи. Когато се нагреят, тези смеси превръщат дифузера в богата ароматерапевтична водна пара.

Истинската магия на MONQ се крие в неговата чистота и качество. Той е 100% чист терапевтичен въздух, без никотин, изкуствени аромати, витамин Е-ацетат, THC или синтетични канабиноиди. Всичко, което влиза в MONQ персоналния дифузер, е здравословно и внимателно подбрано.

MONQ се посвещава на създаването на изключителни ароматерапевтични преживявания. Създадохме идеалният начин за вас да се насладите на ароматерапията с помощта на нашите персонални дифузери. Всичко, от което имате нужда, за да се потопите в ароматерапевтичното изживяване, е във вашите ръце.

doTERRA Етерични масла

doTERRA Лимон Lemon 15 мл.

36,50 лв.
2,70 лв.2,90 лв.

doTERRA Етерични масла

doTERRA Тамян Frankincense 15 мл.

187,00 лв.
Изчерпан
4,80 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *