IT’S THYME – МАСЛО ЗА ТЯЛО

IT’S THYME - МАСЛО ЗА ТЯЛО

За хидратиране, овлажняване и омекотяване на кожата използваме масло от черен кимион, масло от мурумуру и триглицериди от кокосово масло. Органичното масло от семена на черен кимион (Nigella Sativa) съдържа високо ниво на антиоксиданти, линолова киселина (витамин F) и тимохинон, което е мощно антиоксидантно и противовъзпалително съединение. Помага за облекчаване на дискомфорта на кожата, като я поддържа хидратирана и еластична.

Екзотичното масло от мурумуру е богато омекотяващо и овлажняващо средство, което помага за подобряване на еластичността на кожата, успокоява я и задържа влагата. Извлича се от семената на дървото Astrocaryum murumuru, което е местно дърво в Амазонка в Бразилия и Перу. Семената на мурумуру са богати на витамини, както и на миристинова, олеинова и лауринова киселини. Тъй като маслото мурумуру се получава от падналите семена на палмата мурумуру, то осигурява поминък на общностите в региона и насърчава запазването на тези палми. Нашето масло от мурумуру притежава сертификат за ангажираност с етични източници (UEBT).

Триглицеридите от кокос са едновременно дълбоко овлажняващи и подхранващи кожата, те естествено съдържат много хранителни вещества и антиоксиданти за кожата. Докато триглицеридите придават на кожата ви копринено усещане и подхранващи ползи, мурумуру, заедно с масла от карите и какао, създават бариера за запечатване на влагата за траен ефект.

Етеричните масла, използвани в маслото за тяло IT’S THYME, имат противовъзпалителни, успокояващи и антиоксидантни свойства. Етеричното масло от мащерка съдържа тимол и борнеол, които са известни със силния си антисептичен ефект. Това е едно от най-мощните етерични масла и дори при нисък процент подобрява състоянието на кожата и осигурява антибактериална полза. Мащерката е смесена с пачули, кедрово дърво, розов грейпфрут и лимон, за да осигури превъзходен антиоксидантен ефект, както и релаксиращ билков аромат.

-5%

doTERRA Етерични масла

doTERRA Лимон Lemon 15 мл.

40,90 лв. 38,86 лв.
2,70 лв.2,90 лв.
-5%

doTERRA Етерични масла

doTERRA Див Портокал Wild Orange 15 мл.

37,50 лв. 35,63 лв.
-20%

doTERRA Етерични масла

doTERRA Тамян Frankincense 15 мл.

234,00 лв. 187,20 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *