Продукт в центъра на вниманието: GX Assist®  почистваща формула

GX Assist®  почистваща формула

Продукт в центъра на вниманието: GX Assist®  почистваща формула

Здравата храносмилателна система засяга всички аспекти на тялото. Когато състоянието на храносмилателната система не е в добро здраве, може да има огромен отрицателен ефект върху всяка друга функция на тялото. Докато балансираната диета с пълноценна, непреработена храна е първата стъпка в поддържането на здрава храносмилателна система, понякога тялото се нуждае от допълнителна диетична подкрепа. С GX Assist, doTERRA разработи патентована комбинация от етерични масла и каприлова киселина, за да помогне за прочистването на храносмилателната система, така че да може да функционира с максималния си потенциал. Подпомагайки естествената детоксикация чрез създаване на неблагоприятна среда за токсини в храносмилателния тракт, GX Assist е отговорът на doTERRA за незабавни нужди от детоксикация.

Какво прави GX Assist уникален?

Предимствата на GX Assist започват с неговата собствена смес от мощно детоксикиращи етерични масла. Комбинацията от етерични масла от риган, мелалеука, лимон, лимонова трева, мента и мащерка помага за пречистване на храносмилателната система и има доказателства, че може дори подобрява вътрешния микробен баланс.

Каприловата киселина, липид, извлечен от кокосово масло, се използва от десетилетия за поддържане на здравето на храносмилането. Когато се комбинира с патентована комбинация от етерични масла, помага за създаването на здравословна храносмилателна среда.

GX Assist е не само за употреба по време на годишно прочистване на храносмилането, но може да се използва толкова често, колкото всеки месец за поддържане на здравето на храносмилането. Може да се използва в продължение на 10 дни всеки месец, 1-3 капсули на ден, всеки месец за поддържане на здравословно храносмилателна среда.

Независимо дали търсите еднократно прочистване на храносмилането или за поддържане на цялостното здраве на храносмилането, GX Assist също е разработен да се използва заедно с PB Assist+® Probiotic Defense Formula. Вземете GX Assist за 10 дни и продължете с 10 дни от PB Assist+ за насърчаване на положителен баланс и пролиферация на полезни бактерии.

  • GX Assist е предназначен за еднократно прочистване на храносмилането или поддръжка на цялостното здраве на храносмилателната система.
  • Препоръчва се да се приема за 10 дни.
  • PB Assist+ се използва за насърчаване на положителен баланс и повишаване на полезните бактерии.
  • Препоръчва се да се приема за 10 дни след приключване на GX Assist.

Използване и предимства на GX Assist

Използвайте GX Assist като първа стъпка в програма за поддържане на храносмилането или пролетно прочистване. GX Assist може да се използва като начало на прочистване или ежемесечно за поддържане на здравето на храносмилането. Само не забравяйте да следвате правилните указания за дозиране: 1–3 капсули за 10 дни в месеца.

Друго предимство на GX Assist е, че поддържа здравословна храносмилателна среда. Комбинацията от мощно почистващи етерични масла и каприлова киселина спомага за поддържането на здравословна храносмилателна функция.

След прекомерно угаждане, вземете GX Assist, за да дадете почивка на храносмилателния си тракт. GX Assist също е полезен, когато се приема индивидуално, а не като част от прочистващ или редовен месечен режим. След обилно или нездравословно хранене вземете една капсула за поддържане на нормалната храносмилателна функция.

Ако се стремите да постигнете конкретни цели за уелнес, можете лесно да направите GX Assist част от промяната на здравословния начин на живот. Пролетното почистване може да бъде началото на нов здравословен начин на живот. Започнете с 10 дни GX Assist, за да се движите в правилната посока.

Както споменахме, GX Assist е разработен за използване заедно с PB Assist+®. Независимо дали сте на прочистване или просто искате да започнете нов здравословен режим, GX Assist е разработен да се използва в комбинация с PB Assist+ за оптимално здраве на храносмилането.

Как да приемате GX Assist

Приемайте една до три меки капсули с храна в продължение на 10 дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *