Grapefruit 15 мл. Грейпфрут

42,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 91
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Грейпфрут - Citrus X paradisi

 

 

 

 

Етеричното масло от грейпфрут допринася за витализираща атмосфера, поради своят ободряващ и енергизиращ аромат, като същевременно действа като пречистващо средство, когато се добавя към рутинната грижа за кожата.

 

Основни предимства

 

  • Маха зачервявания и възпаления по кожата
  • Вътрешната употреба поддържа здравословен метаболизъм 
  • Витализира емоционално

 

Ароматно описание

 

Цитрусови, цветни, плодови

 

Метод на събиране

 

Студено пресовано

 

Растителна част

 

Кора от грейпфрут (кора)

 

Основни съставки

 

D-лимонен

 

Описание 

 

Считан като „забранен плод“ и едно от „Седемте чудеса на Барбадос“, грейпфрутът е документиран за първи път през 1750 г. от уелсман преп. Грифит Хюз. Наименованието „грейпфрут“ се приписва на плодовете, растящи на гроздове, наподобяващи тези на гроздето. Известен със своя енергизиращ и ободряващ аромат, грейпфрут помага за създаване на повдигаща среда. Грейпфрутът е известен също със своите почистващи и пречистващи свойства и често се използва в грижата за кожата, заради способността си да подпомага избистряне на тена, както и здрава гледка кожа. Грейпфрутът също може да поддържа здравословен метаболизъм, когато се използва вътрешно.  

 

Употреби

 

  • Добавете към грижата за лицето на вашия тийнейджър, за да предотвратите появата на петна (избягвайте излагането на слънце след употребата на грейпфрут).
  • Дифузирайте по време на диета или когато опитвате да отслабнете, за да повишите мотивацията си.
  • Добавете една до две капки към водата си, за да поддържате здравословен метаболизъм. 

 

Указания за употреба

 

Дифузия: Използвайте три до четири капки в дифузер по ваш избор.
Вътрешна употреба: Разредете една капка в 120 мл. течност или използвайте веджи капсула.
Локална употреба: Нанесете една до две капки на желаната зона. Разредете с фракционирано кокосово масло на Дотерра, за да сведете до минимум всяка чувствителност на кожата.

 

Предупреждения

 

Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарска помощ, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ушите и чувствителните зони. Избягвайте слънчевата светлина и UV лъчите най-малко 12 часа след нанасяне на продукта.

 

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

Характеристики
мл.
15 мл.
ОСНОВНИ ПОЛЗИ
За здрава кожа, Подправка за храна, Бърз метаболизъм, Имунна система, Антидепресант