Eucalyptus 15 мл. Евкалипт

37,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 86
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Евкалипт - Eucalyptus radiata

Използвано за почистване на повърхности и въздухa в помещенията, евкалиптовото масло може да помогне за насърчаване на усещането за релаксация и ясно дишане.

 

Основни предимства

  • Насърчава чувствата на релакс
  • Насърчава чувствата за ясно дишане

Ароматно описание

Камфорно, въздушно

Метод на събиране

Парна дестилация

Растителна част

Leaf / Stem

Основни съставки

Евкалиптол, алфа-терпинеол

Описание 

Евкалиптовите дървета са високи, вечнозелени дървета, които растат до 50 фута височина и понякога са наричани каучукови дървета. Основните химични компоненти на евкалипт радиата са евкалиптол и алфа-терпинеол, което го прави идеално масло за насърчаване на чувствата за ясно дишане и отворени дихателни пътища и за създаване на успокояващо масажно изживяване. Евкалиптовото масло има пречистващи свойства, които могат да бъдат полезни за кожата и за почистване на повърхности и въздух. Проучванията показват, че евкалиптовото масло е ефективно за подпомагане на намаляването на напрежението. Евкалиптовото масло намира широко приложение в продуктите за устна хигиена, за да освежи дъха и да укрепи здравето на устната кухина. 

Употреби

  • Комбинирайте евкалиптово масло с масло от лимон и мента в спрей - бутилка и го използвайте за избърсване на повърхности във вашата кухня или баня.
  • Добавете една капка към овлажнител и нанесете върху кожата за ревитализиращи ползи.
  • Докато се къпете, поставете няколко капки в ръцете, поставете върху носа и вдишайте дълбоко, за да активизирате и повишите жизнеността

Указания за употреба

Дифузия: Използвайте три до четири капки в дифузер по ваш избор.
Локална употреба: Нанесете една до две капки на желаната зона. Разредете с фракционирано кокосово масло на Дотерра, за да сведете до минимум всяка чувствителност на кожата.

Предупреждения

Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарска помощ, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешните уши и чувствителните зони.

 

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

 

Може да се използва ароматно (дифузер)

 

Може да се използва локално

 

Може да се използва вътрешно

 

Разреди за млада или чувствителна кожа

 

Разредете преди да използвате локално.

 

Може да се използва без разреждане

 
 
Характеристики
мл.
15 мл.
ОСНОВНИ ПОЛЗИ
Антибактериално, Антибиотично действие, Дихателна система, Противовъзпалително, Противовирусно