Douglas Fir Oil 5 мл. - Дъгласка ела

70,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 346
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Douglas Fir Oil  Pseudotsuga menziesii - Дъгласка ела

 

 

 

 

Изработено от млади дървета в Нова Зеландия, първокласното масло Douglas Fir има освежаващ, ефирен аромат и може да почисти кожата, когато се използва локално.

 

Основни предимства

 

  • Освежаващ, ефирен аромат
  • Почистване и пречистване на кожата
  • Създава положителна и вдъхновяваща среда

 

Ароматно описание

 

Чисто, свежо, дървесно

 

Метод на събиране

 

Парна дестилация

 

Растителна част

 

Клон / Leaf

 

Основни съставки

 

β-пинен, α-пинен, δ-3-карен, сабинен

 

Описание 

 

Douglas Fir е иглолистна дърво, което расте в цяла Северна Америка. Тази висока, вечнозелена ела е често използвана в индустрията за коледни елхи и има лека лимонена нотка, която е сладка и освежаваща. doTERRA Douglas Fir етерично масло се добива от младите дървета в Нова Зеландия, където е силно инвазивен вид, заплашващ екосистемата на страната. Чрез събирането на младите дървета Douglas Fir и използването им за етерично масло, doTERRA помага за борба с въздействието върху околната среда на дърветата, изпреварващи земята, като същевременно осигурява първокачествено иглолистно етерично масло.

Douglas Fir има уникален химичен състав, който е особено богат на β-пинен, допринасяйки за способността му да насърчава оптимистична и стимулираща среда. Douglas Fir може да се използва и за пречистване на кожата и повърхностите. Смесването на Douglas Fir с цитрусови масла ще създаде витализираща среда, като същевременно ще освежи и въздуха. 

 

Употреби

 

  • Комбинирайте Douglas Fir с Wild Orange, Lemon или Bergamot в дифузер, за да освежите въздуха, да повдигнете настроението и да насърчите усещането за фокус и концентрация.
  • Добавете една капка към мицеларната ви вода, за да почистите лицето си или към сапунът или душ-гелът за тяло, за ободряващо спа изживяване с уникално почистващо свойство за кожата и ободряващ аромат.
  • Дифузирайте две до три капки Douglas Fir с две до три капки евкалипт, или разтрийте между дланите си и вдишайте дълбоко, за да насърчите усещането за чисти дихателни пътища и лесно дишане.
  • Комбинирайте с една до две капки Wintergreen за релаксиращ масаж.

 

Указания за употреба

 

Дифузия: Използвайте три до четири капки в дифузер по ваш избор.
Локална употреба: Нанесете една до две капки на желаната зона. Разредете с фракционирано кокосово масло на ДоТЕРРА, за да сведете до минимум всяка чувствителност на кожата.

 

Предупреждения

 

Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарско наблюдение, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, ушите и чувствителните зони.

 

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

Характеристики
мл.
5 мл.