Показване на 1–28 от 173 резултата

doTERRA Етерични масла

Открийте света на чистите етерични масла от dōTERRA – вашата врата към мощните, но естествени решения за благополучие и здраве. Тези божествени аромати преобръщат вашето ежедневие, като ви предлагат множество начини на приложение, които събуждат вашите сетива и подсилват вашата жизнена сила.

Вдишайте успокояващите аромати чрез дифузер за етерични масла или директно от бутилката, за да получите бързо облекчение. Открийте лечебната им магия, която се абсорбират през кожата ви, предоставяйки топлина или охлаждане, според нуждите ви. Използвайте ги като мощни дезинфектанти за повърхности и въздуха около вас, или като естествени репеленти срещу комари и други насекоми.

Етеричните масла са вълшебни съюзници в грижата за косата, кожата и лицето ви, като ви предоставят невероятните си ползи и качества. Въпреки тяхната мощ, е важно да бъдете внимателни при употребата им, особено когато става въпрос за малки деца и бебета. Запознайте се с правилното съотношение според възрастта, предлагани в описанията на продуктите или в блога, за да гарантирате безопасността и ефективността на тяхното приложение.

В магазина за етерични масла ще откриете подробна информация и специализирана литература за тяхното приложение, както и съвети за най-добрите начини да се възползвате от тяхната сила. Не се колебайте да се потопите в този свят на аромати и да разкриете истинската мощ на етеричните масла за вашето здраве и благополучие.

doTERRA Етерични смеси

Он Гард – On Guard 15 мл.

104,50 лв.

doTERRA Етерични смеси

Он гард ролка – On Guard Touch 10 мл.

67,30 лв.
-24%
19,60 лв. 14,90 лв.

doTERRA Етерични смеси

Серенити Serenity Restful Blend 15 мл.

119,60 лв.
Изчерпан
Изчерпан
Изчерпан
Изчерпан
97,40 лв.

Открийте света на чистите етерични масла от dōTERRA - вашата врата към мощните, но естествени решения за благополучие и здраве. Тези божествени аромати преобръщат вашето ежедневие, като ви предлагат множество начини на приложение, които събуждат вашите сетива и подсилват вашата жизнена сила. Вдишайте успокояващите аромати чрез дифузер за етерични масла или директно от бутилката, за да получите бързо облекчение. Открийте лечебната им магия, която се абсорбират през кожата ви, предоставяйки топлина или охлаждане, според нуждите ви. Използвайте ги като мощни дезинфектанти за повърхности и въздуха около вас, или като естествени репеленти срещу комари и други насекоми. Етеричните масла са вълшебни съюзници в грижата за косата, кожата и лицето ви, като ви предоставят невероятните си ползи и качества. Въпреки тяхната мощ, е важно да бъдете внимателни при употребата им, особено когато става въпрос за малки деца и бебета. Запознайте се с правилното съотношение според възрастта, предлагани в описанията на продуктите или в блога, за да гарантирате безопасността и ефективността на тяхното приложение. В магазина за етерични масла ще откриете подробна информация и специализирана литература за тяхното приложение, както и съвети за най-добрите начини да се възползвате от тяхната сила. Не се колебайте да се потопите в този свят на аромати и да разкриете истинската мощ на етеричните масла за вашето здраве и благополучие.