Открийте Вдъхновението с dōTERRA Motivate®

dōTERRA Motivate® - Окуражителен бленд

doTERRA Motivate се отличава със своя уникален състав и сертификация CPTG Pure Tested Grade™, което гарантира, че всеки продукт преминава строги тестове за чистота, потентност и качество. Така, когато изберете doTERRA, вие избирате етерични масла, които наистина работят във ваша полза, подкрепяйки вашето благосъстояние.

doTERRA Motivate – Вашето Средство за Подобряване на Настроението и Продуктивността

  1. Преодолейте Чувството на Безполезност: Използвайте doTERRA Motivate, за да повишите положителните си емоции и да възвърнете вярата в собствените си сили.
  2. Спечелете Битката с Негативизма: Приложете doTERRA Motivate като ароматерапевтичен спътник, който да ви помогне да се освободите от негативните мисли и емоции.
  3. Повишете Самоувереността: Преди важни събития, нанесете маслото на видими места, за да стимулирате чувството на увереност и самочувствие.
  4. Останете Мотивирани: Добавете капки от doTERRA Motivate в дифузера си, за да поддържате висока концентрация и решителност при всяка дейност.
  5. Поддържайте Позитивна Енергия: Нанасяйки doTERRA Motivate върху пулсните точки преди спорт или друга активност, ще усилите своята увереност и енергия.

doTERRA Motivate Touch – лесен и удобен начин за използване на етеричната смес навсякъде и по всяко време. Предварително разредена за безопасно и директно нанасяне, тази версия е идеална за моменти на нужда от мотивация и увереност.

-5%
56,50 лв. 53,68 лв.
-5%

doTERRA Етерични смеси

doTERRA Мотивейт Motivate 5 мл.

70,90 лв. 67,36 лв.
-5%
Изчерпан

doTERRA Етерични смеси

doTERRA Чиър ролка Cheer Touch 10 мл.

60,50 лв. 57,48 лв.
-12%

doTERRA Етерични смеси

doTERRA Чиър Cheer 5 мл.

81,10 лв. 71,37 лв.

Състав и Предимства:

Съставките на Motivate включват ментово масло, кора от клементина, кориандър, босилек, юзу, маточина, розмарин и екстракт от ванилия. Тази смес от цитрусови и ментови аромати не само подобрява настроението, но и стимулира ума, като същевременно оставя кожата ви мека и хидратирана.

Важно:

Винаги спазвайте указанията за безопасност при използването на етерични масла. Консултирайте се със специалист при бременност, кърмене или наличие на здравословни проблеми.

Посетете eTRIKO.bg за повече информация и вдъхновяващи продукти, които да обогатят вашето ежедневие с аромата на успех и увереност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *