dōTERRA Motivate® – Окуражителен бленд

dōTERRA Motivate® - Окуражителен бленд

Къде да закупите doTERRA Motivate


За да закупите doTERRA Motivate, посетете eTRIKO.bg

Уникалното в смесите на ДоТЕРРА е техният състав. Те са сертифицирани със сертификат CPTG Pure Tested Grade ™ . Когато маслата се класифицират като CPTG TM , те са преминали проверката CPTG, който включва поредица от строги тестове, които оценяват чистотата, потентността и качеството на всяка партида етерични масла. Когато закупувате маслата на doTERRA, можете да бъдете уверени, че етеричните масла, които получавате, са чисти и мощни и готови да отговорят на вашите високи очаквания и нужди.

Чистотата и ефикасността на етерично масло е от решаващо значение за неговата ефективност. Тези качества са толкова важни, защото когато етеричните масла се смесват и приготвят, както много масла на пазара, качеството и ефективността им намалява. Въпреки това, когато маслата са чисти и мощни, те могат да работят правилно и ефективно за подобряване на благосъстоянието. 

doTERRA Окуражителен бленд – употреби и предимства

 1. Твърде често чувствата на безполезност, страх и слабост могат да замъглят мислите и да ограничат потенциала. Когато почувствате, че тези чувства започват да ви тежат и да взимат превес, използвайте етеричната смес doTERRA Motivate локално или ароматно за засилване на положителните емоции. doTERRA Motivate, смес от етерични масла може да насърчи чувството на увереност, смелост и вяра и ще ви помогне да станете по-позитивни и по-вдъхновени. 
   
 2. Ако неуспехите и разочарованията ви пречат да се справите със себе си или започнете да се обезсърчавате, то тогава е време да се върнете към по-положителна перспектива. В такива моменти, използвайте doTERRA Motivate като насърчителен спътник, който ще ви отклони от негативните емоции. doTERRA Motivate ще ви помогне да се противопоставите на вредните емоции, като съмнение, песимизъм и цинизъм. 
   
 3. Имате нужда от увереност преди важна презентация или публична изява? Ето малък съвет, специално за тези моменти. Просто нанесете от маслото doTERRA Motivate върху яката на риза или някъде по дрехите, близо до лицето, и ароматът ще ви даде самоувереността, от която се нуждаете, за да се представите изключително. 
   
 4. Когато работите върху досадно домашно или прекарвате дълги часове работа по проект, добавете една или две капки doTERRA Motivate към избрания от вас дифузер. Тази свежа и ментова комбинация ще ви помогне да останете мотивирани и решителни, за да можете да завършите проектите си. 
   
 5. Продължете да използвате етеричната смес doTERRA Motivate, за да ви насърчи и мотивира в начинанията ви. Ако сте част от спортни събития или други състезания, нанесете doTERRA Motivate върху пулсните си точки, преди участие. Това ще ви даде положителен прилив на увереност, който ще ви помогне да направите всичко възможно.

doTERRA Motivate Touch


Най-простият начин да се възползвате от doTERRA Motivate®, където и да отидете, е да използвате doTERRA Motivate Touch, който е предварително разреден с фракционирано кокосово масло в удобна бутилка с ролка. Съдържащ цитрусови, ментови и билкови масла, ароматът на тази етерична смес е сладък и ободряващ, правейки всеки ден по-ярък.

Дръжте doTERRA Motivate Touch под ръка – в чанта или раницата – за моментите, когато се нуждаете от малко тласък: по време на следобедите или в моменти на несигурност, скука или разочарование. Нанесете го върху китките си и разтрийте за да освободите ароматът, а след това вдишайте дълбоко за чувство на увереност и смелост, като същевременно се наслаждавате на това, че Фракционираното кокосово масло оставя кожата ви гладка и мека. Нанесете doTERRA Motivate Touch върху яката на риза или качулката на любимо яке за засилване на увереността ви всеки път, когато излизате от вкъщи. Можете също така да използвате doTERRA Motivate Touch, за да помогнете на детето си, да бъде в правилното настроение за домашната работа. Просто го нанесете по стъпалата на краката или яката на ризата му.

Състав на doTERRA Motivate


Motivate е формула със смес от цитрусови и ментови етерични масла като Yuzu, Clementine и Peppermint. Тези масла се обединяват, за да създадат химичен профил с високо съдържание на монотерпени и монотерпенови алкохоли, които имат приповдигащи и тонизиращи свойства. 


Основни съставки

Внимание


Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна или под лекарско наблюдение, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, уши и чувствителните зони. Избягвайте слънчева светлина или UV лъчи до 12 часа след нанасяне на продукта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *