DigestTab 100 таблетки ДайджестТаб

42,00 лв.
 • Марка: DoTERRA
 • Кат. номер: 158
- +
добави в количката
Моля, изберете:

DigestTab®  Chewable Tablets - храносмилателни таблетки за дъвчене

DigestZen е една от най-популярните смеси на doTERRA поради способността й да подпомага на храносмилането, успокоява стомашните разстройство и поддържа цялостното храносмилателно здраве. Сега тази невероятно ефективна смес се предлага в удобна таблетка за дъвчене. DigestTab е таблетка с калциев карбонат, инфузирана с ZenGest Digestive Blend, за да осигури ползите от храносмилането - поддържащи етерични масла, както и киселината - неутрализиращи ползите от калциев карбонат. *

ZenGest е една от най-популярните смеси на doTERRA поради способността й да подпомага храносмилането, успокоява случайно стомашно разстройство и поддържа цялостното храносмилателно здраве. * Сега тази невероятно ефективна смес се предлага в удобна таблетка за дъвчене. DigestTab е таблетка с калциев карбонат, инфузирана с ZenGest Digestive Blend, за да подсигури добро храносмилане с етеричните масла, както и да намали киселините - неутрализиращите ползи от калциевият карбонат. 

Основни предимства

 • Специално разработен за лица с чувствителни стомаси.
 • Комбинира уникалните храносмилателни предимства на калциевият карбонат, заедно с чисти етерични масла, традиционно известни с това, че осигуряват успокояваща подкрепа на стомашно-чревния тракт, включително джинджифил, мента, естрагон, кориандър и анасон. 
 • Уникална и мощна синергична смесица от естествени съставки, предназначена да облекчи киселини и лошо храносмилане, като същевременно насърчава цялостното здраве на стомашно-чревния тракт. 
 • Използвайте със или между храненията, ако е необходимо, за облекчаване на стомашниte неразположения, лошо храносмилане и киселини. 
 • Помага за облекчаване на киселини в стомаха. 
 • Осигурява облекчение от неудобното изгаряне на киселините, както и помага за намаляване на нежеланото оригване и подуване на корема.

  Описание 

  Калциев карбонат
  Калциевият карбонат, който е от естествени минерални източници, помага за поддържане на баланса на стомашната киселина чрез неутрализиране на излишната киселина в стомаха, и е по-малко варовит от много подобни продукти на пазара и много по-лесно се дъвче и преглъща.

  Смес от етерично масло ZenGest

  Тази уникална смес съдържа джинджифил, копър и кориандър, за да помогне за облекчаване на  дискомфорт в стомаха, включително неразположение при пътуване и лошо храносмилане, докато ментата, естрагонът, анасонът и резенето помагат на храносмилането и спомагат за поддържането на здрав стомашно-чревен тракт. ZenGest е здравословен, естествен и нежен начин за успокояване на разстроен стомах или поддържане на здрава храносмилателна система. 

  Указания за употреба

  Сдъвчете по една таблетка, колкото пъти е необходимо до шест пъти дневно.

  Предупреждения

  Дръжте далеч от деца. Не използвайте заеднос с подобни продукти. Попитайте лекар или фармацевт преди употреба, ако приемате лекарство с рецепта.

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

 

Може да се използва ароматно (дифузер)

 

Може да се използва локално

 

Може да се използва вътрешно

 

Разреди за млада или чувствителна кожа

 

Разредете преди да използвате локално.

 

Може да се използва без разреждане