DigestTab 100 таблетки ДайджестТаб

42,00 лв.
 • Марка: DoTERRA
 • Кат. номер: 158
- +
добави в количката
Моля, изберете:

DigestTab®  Chewable Tablets - храносмилателни таблетки за дъвчене

 

DigestZen е една от най-популярните смеси на doTERRA поради способността й да подпомага на храносмилането, успокоява стомашните разстройство и поддържа цялостното храносмилателно здраве. Сега тази невероятно ефективна смес се предлага в удобна таблетка за дъвчене. DigestTab е таблетка с калциев карбонат, инфузирана с ZenGest Digestive Blend, за да осигури ползите от храносмилането - поддържащи етерични масла, както и киселината - неутрализиращи ползите от калциев карбонат. *

ZenGest е една от най-популярните смеси на doTERRA поради способността й да подпомага храносмилането, успокоява случайно стомашно разстройство и поддържа цялостното храносмилателно здраве. * Сега тази невероятно ефективна смес се предлага в удобна таблетка за дъвчене. DigestTab е таблетка с калциев карбонат, инфузирана с ZenGest Digestive Blend, за да подсигури добро храносмилане с етеричните масла, както и да намали киселините - неутрализиращите ползи от калциевият карбонат. 

 

Основни предимства

 

 • Специално разработен за лица с чувствителни стомаси.
 • Комбинира уникалните храносмилателни предимства на калциевият карбонат, заедно с чисти етерични масла, традиционно известни с това, че осигуряват успокояваща подкрепа на стомашно-чревния тракт, включително джинджифил, мента, естрагон, кориандър и анасон. 
 • Уникална и мощна синергична смесица от естествени съставки, предназначена да облекчи киселини и лошо храносмилане, като същевременно насърчава цялостното здраве на стомашно-чревния тракт. 
 • Използвайте със или между храненията, ако е необходимо, за облекчаване на стомашниte неразположения, лошо храносмилане и киселини. 
 • Помага за облекчаване на киселини в стомаха. 
 • Осигурява облекчение от неудобното изгаряне на киселините, както и помага за намаляване на нежеланото оригване и подуване на корема.

  Описание 

  Калциев карбонат
  Калциевият карбонат, който е от естествени минерални източници, помага за поддържане на баланса на стомашната киселина чрез неутрализиране на излишната киселина в стомаха, и е по-малко варовит от много подобни продукти на пазара и много по-лесно се дъвче и преглъща.

  Смес от етерично масло ZenGest

  Тази уникална смес съдържа джинджифил, копър и кориандър, за да помогне за облекчаване на  дискомфорт в стомаха, включително неразположение при пътуване и лошо храносмилане, докато ментата, естрагонът, анасонът и резенето помагат на храносмилането и спомагат за поддържането на здрав стомашно-чревен тракт. ZenGest е здравословен, естествен и нежен начин за успокояване на разстроен стомах или поддържане на здрава храносмилателна система. 

  Указания за употреба

  Сдъвчете по една таблетка, колкото пъти е необходимо до шест пъти дневно.

  Предупреждения

  Дръжте далеч от деца. Не използвайте заеднос с подобни продукти. Попитайте лекар или фармацевт преди употреба, ако приемате лекарство с рецепта.

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!