dōTERRA On Guard™ Mouth Wash 475 мл. Вода за уста

44,00 лв.
  • Кат. номер: 479
- +
добави в количката
Моля, изберете:

dōTERRA On Guard® Вода за уста  

 

doTERRA On Guard  Водата за уста е без алкохол, създадена за почистване на зъбите и венците, намаляване на плаката и насърчаване на устаната хигиена и здраве, разбира се употребата трябва да е съчетана с ползване на паста и конец за зъби.

 

Предимства

 

  • Естествена формула без алкохол
  • Собствена смес от етерични масла doTERRA On Guard от див портокал, карамфил, канела, евкалипт и розмарин почиства и успокоява устата
  • Екстрактът от Miswak помага за поддържане на чисти зъби, като намалява прекомерното натрупване на плака
  • Използвайте doTERRA On Guard вода за уста след хранене, за да освежите дъхът и усмивката си
  • Използвайте вода за уста doTERRA On Guard за поддържане на здрави зъби и венци
  • Естествените съставки помагат за намаляване на плаката, укрепват зъбите и озаряват усмивката

 

Описание

 

В свят, пълен със силни химикали и изкуствени аромати, ние често търсим безопасни продукти за себе си и семейството си. Водата за уста doTERRA On Guard е създадена с тази цел - да е натурална. Използват се само най-добрите съставки, за да се осигури естествена и ефективна устна защита. Разчитаме и се доверяваме на защитните свойства на етеричната смес doTERRA On Guard в ежедневието си. Сега водата за уста doTERRA On Guard може да се добавя като ежедневна грижа за поддържане на устната хигиена.

doTERRA On Guard вода за уста е без алкохол и е формулирана за почистване на зъбите и венците, намаляване на плаката и насърчаване на здрава устна кухина. Освежаващата смес от етерични масла doTERRA On Guard оставя дъха ви свеж и усмивката ви ярка. Мощните предимства на патентованата смес от етерични масла CPTG ® от див портокал, карамфил, канела, евкалипт, розмарин и смирна, комбинирани с други натурални съставки, насърчават здравия вид на устата. Екстрактът от мисвак помага за освежаване на дъха и поддържане на чисти зъби, като намалява прекомерното натрупване на плака, докато ксилитолът помага за поддържане на здрави и силни зъби. Добавете вода за уста doTERRA On Guard към рутината си за хигиена на устната кухина, в допълнение към нормалното миене на зъбите и почистване с конец, за да поддържате здрава уста и дълготраен свеж дъх.

 

Указания за употреба

 

Разклатете добре преди употреба. Жабуркайте doTERRA On Guard вода за уста старателно в продължение на 60 секунди. Използвайте сутрин и вечер след измиване на зъбите с естествена избелваща паста за зъби doTERRA On Guard.

 

Съставки 

 

Вода (Аква), Ксилитол, Глицерин, Циклодекстрин, Масло от Citrus aurantium dulcis (портокал), Масло от пъпки Eugenia caryophyllus (Карамфил), Масло от Cinnamomum zeylanicum (Канела), Масло от кора на Cinnamomum zeylanicum (Cinnamomum zeylanicum (Cinnamomum zeylanicum), Eugenia caryophyllus (Cinnamomum zeylanicum), Eugenia caryophyllus (Cinnamomum) /Масло от клонки, Rosmarinum officinalis (Розмарин) Листа/Масло от стъбло, Gaultheria procumbens (Wintergreen) Лист/Масло от стъбло, Mentha piperita (мента) Лист/Масло от стъбло, Commiphora myrrha (Myrrh) Масло от смирна (Salvadora pers) , Siraitia grosvenorii (плод от монах), екстракт от плодове, натриев хлорид (сол), натриев цитрат, бензоена киселина, лимонена киселина.