Calmer kids 10 мл. рол-он Калмър

58,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 267
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Calmer ™ - успокояваща етерична смес

 

 

Преди лягане, нанесете Calmer върху стъпалата на краката и върху китките. Качете се в леглото и поемете дълбоко въздух, за да оставите ума си да си почине.

 

Основни предимства

  • Създава спокойна атмосфера преди лягане
  • Релаксиращ и положителен аромат
  • Осигурява успокояваща среда

Съставки

Етерични масла от лавандула, кананга, дърво Буда и римска лайка с основа от фракционирано кокосово масло

Ароматно описание

Сладък, флорален, мек, дървесен

Описание 

Calmer Restful Blend създава спокойна атмосфера, позволявайки на сънят да бъде спокойно и добре приветствано изживяване. Нанасянето на Calmer върху стъпалата на краката и гърба или вратът, помага за създаване на настроение без стрес, когато напрежението е голямо. Комбинирайки успокояващите свойства на етеричните масла от лавандула, кананга, дърво Буда и римска лайка в удобен и безопасен рол-он, заедно с хидратиращите за кожата предимства на фракционирано кокосово масло, Calmer може да се използва като част от вечерният ви ритуал.

Кананга и Дървото Буда са уникални за Calmer, насърчават чувството за релаксация, като същевременно намаляват чувствата на стрес и тревожност. Когато дойде време да възстановите ума и тялото си, нанесете Calmer на китките си, дишайте и се отпуснете. 

Употреби

  • Нанесете на гърба, вратът и гърдите, за да допринесете за спокоен сън.
  • Нанесете Calmer на китките на детето си в края на деня, за да помогнете за намаляване на тревогата и за тихо безпокойство.
  • Нанесете върху стъпалата на краката преди лягане, за да се отпуснете преди лягане.

Указания за употреба

Ароматична употреба: Нанесете върху ароматно бижу, лава камъче.

Локална употреба: Нанесете на желаната зона. Употреба контролирана от възрастен.

Предупреждения

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца под 3. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарска помощ, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ушите и чувствителните зони.

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!