Brave kids 10 мл. рол-он Брейв

64,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 260
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Brave™ Courage Blend

Преди нови или различни ситуации или просто за да започнете деня си, нанесете Brave по тилът, корема или стъпалата на краката, за да получите атмосфера на смелост и увереност.

 

Основни предимства

  • Енергизиращо и ободряващо за сетивата
  • Благоприятнен при стресови ситуации
  • Създава уверена, решителна атмосфера

Съставки 

Див портокал, амирис, османтус и канела разредени с фракционирано кокосово масло

Ароматно описание

Топъл цитрус, цветен, леко пикантен

Описание 

Започнете всеки ден с увереност. Позволете си да си помогнете, когато изпитвате чувства на съмнения и стрес, като нанесете Brave на гърба на врата и пулсните точки. Wild Orange, Amyris, Osmanthus и Cinnamon Bark, съчетани в нежен микс, бърз за приложение, смесен с точното количество Фракционирано кокосово масло, Brave е приятен емоционален тласък на вашият ден.

С ярък и топъл аромат, Brave е перфектната смес, която да ви ободри и да ви даде възможност, когато се чувствате немотивирани или стресирани. С участието на уникалното етерично масло от Amyris Wood, Brave помага за насърчаване на спокойна атмосфера, като същевременно намалява чувствата на безпокойство и стрес. Преди да се справите с големите (или малките) моменти на живота, нанесете Brave върху стъпалата на краката, гърбът или китките, за да постигнете нагласа за смелост и позитивност, със съзнанието, че можете да постигнете всичко. 

Употреби

  • Удобно използвайте Brave през целия ден, за да насърчите спокойствието и да намалите чувствата на напрежение и тревожност.
  • Използвайте Brave преди нови или различни ситуации, за да насърчите усещане за смелост и увереност.

Указания за употреба

Ароматична употреба: Нанесете върху ароматно бижу, лава камъче.

Локална употреба: Нанесете на желаната зона. Употреба контролирана от възрастен.

Предупреждения

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца под 3. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарска помощ, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ушите и чувствителните зони.

 БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

 

Може да се използва ароматно (дифузер)

 

Може да се използва локално

 

Може да се използва вътрешно

 

Разреди за млада или чувствителна кожа

 

Разредете преди да използвате локално.

 

Може да се използва без разреждане