Brave kids 10 мл. рол-он Брейв

64,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 260
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Brave™ Courage Blend

 

 

Преди нови или различни ситуации или просто за да започнете деня си, нанесете Brave по тилът, корема или стъпалата на краката, за да получите атмосфера на смелост и увереност.

 

Основни предимства

 

  • Енергизиращо и ободряващо за сетивата
  • Благоприятнен при стресови ситуации
  • Създава уверена, решителна атмосфера

 

Съставки 

 

Див портокал, амирис, османтус и канела разредени с фракционирано кокосово масло
 

Ароматно описание

 

Топъл цитрус, цветен, леко пикантен

 

Описание 

 

Започнете всеки ден с увереност. Позволете си да си помогнете, когато изпитвате чувства на съмнения и стрес, като нанесете Brave на гърба на врата и пулсните точки. Wild Orange, Amyris, Osmanthus и Cinnamon Bark, съчетани в нежен микс, бърз за приложение, смесен с точното количество Фракционирано кокосово масло, Brave е приятен емоционален тласък на вашият ден.

С ярък и топъл аромат, Brave е перфектната смес, която да ви ободри и да ви даде възможност, когато се чувствате немотивирани или стресирани. С участието на уникалното етерично масло от Amyris Wood, Brave помага за насърчаване на спокойна атмосфера, като същевременно намалява чувствата на безпокойство и стрес. Преди да се справите с големите (или малките) моменти на живота, нанесете Brave върху стъпалата на краката, гърбът или китките, за да постигнете нагласа за смелост и позитивност, със съзнанието, че можете да постигнете всичко. 

 

Употреби

 

  • Удобно използвайте Brave през целия ден, за да насърчите спокойствието и да намалите чувствата на напрежение и тревожност.
  • Използвайте Brave преди нови или различни ситуации, за да насърчите усещане за смелост и увереност.

 

Указания за употреба

 

Ароматична употреба: Нанесете върху ароматно бижу, лава камъче.

Локална употреба: Нанесете на желаната зона. Употреба контролирана от възрастен.

 

Предупреждения

 

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца под 3. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарска помощ, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ушите и чувствителните зони.

 БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!