Blue Tansy 5 мл. - Масло от синя вратига 

272,50 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 351
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Blue Tansy Oil  Tanacetum annuum - Масло от синя вратига 

 

 

Blue Tansy етерично масло, което идва от едногодишното средиземноморско растение с жълт цвят, е с високо съдържание на хамазулен и сабинен. Едно от основните масла в сместа DoTERRA Deep Blue, Blue Tansy е успокояващо за ума и тялото.

 

Основни предимства

 

  • Помага за намаляване на появата на петна
  • Осигурява успокояващо усещане при нанасяне върху кожата

 

Ароматно описание

 

Плодов, мек, балсамов

 

Метод на събиране

 

Парна дестилация

 

Растителна част

 

Flower / Leaf / Stem

 

Основни съставки

 

Sabinene, Chamazulene, p-Cymene, α-Phellandrene, ß-Pinene, Camphor

 

Описание 

 

Синята вратига, наричана още мароканска вратига, е едногодишно средиземноморско растение с жълт цвят, срещащо се в Северно Мароко. Хамазулен, химически компонент в Blue Tansy, осигурява характерния цвят на индиго и е известен със своите успокояващи свойства върху кожата. В същото време основният химичен компонент Sabinene помага за намаляване на появата на петна. Когато се дифузира, Blue Tansy осигурява сладък аромат, който може да изпълни всяка стая. Той е идеален за масаж в комбинация с фракционирано кокосово масло или лосион след дълъг работен ден или интензивни упражнения. 

 

Употреби

 

  • Добавете капка към една до две унции от любимия си овлажнител или почистващ препарат и нанесете локално, за да намалите появата на петна или да успокоите раздразнената кожа.
  • Включете една до две капки в лосиона за масаж.

 

Указания за употреба

 

Дифузия: Използвайте една до две капки в дифузер по ваш избор.
Локална употреба: Нанесете една до две капки на желаната зона. Разредете с базово масло, за да сведете до минимум чувствителността на кожата или временното оцветяване.

 

Предупреждения

 

Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна или под лекарски надзор, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, ушите и чувствителните зони. Може да оцвети повърхностите, тъканите и кожата.

 

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

Характеристики
мл.
5 мл.