Каталог на DōTERRA 2023

DōTERRA доТЕРА Каталог 2023

Въведение към Най-Новия Продуктов Каталог на DōTERRA

Заповядайте в света на DōTERRA, където чистотата среща качеството и природата се превръща в изкуство. С гордост ви представяме нашия най-нов продуктов каталог, който е създаден с мисълта за благополучието на всеки индивид. Нашата последна колекция от етерични масла и съпътстващи продукти е вдъхновена от силата на природата и нейната способност да внася хармония и равновесие в нашия ежедневен живот.

Етерично Масло от Карамфил: Свойства и Употреби

Етерично Масло от Карамфил: Свойства и Употреби

Етеричното масло от карамфил е едно от най-мощните и универсални масла, познато с множество полезни свойства и приложения. Това масло, извлечено от пъпките на дървото карамфил (Syzygium aromaticum), има богат, пикантен аромат и е известно със своите антисептични, противовъзпалителни и обезболяващи свойства. В тази статия ще разгледаме най-честите употреби на етеричното масло от карамфил и как то може да подобри устната хигиена.

Ползите от етеричните масла: Научни открития и безопасна употреба при деца

етерични масла при деца

Етеричните масла са все по-популярен избор за много хора, които търсят естествени методи за подобряване на здравето и благосъстоянието си. В последните години се проведоха множество изследвания, които потвърдиха техните ползи. В тази статия ще разгледаме най-новите научни открития и ще обсъдим как безопасно да използваме етерични масла при деца.

Етерично масло от маточина: Естественото решение за ефективно елиминиране на херпес вирусите

херпес масло от маточина

Етеричното масло от маточина (Melissa officinalis) е известно със своите антивирусни свойства и се използва в различни медицински приложения, включително за лечение на херпесни инфекции. Няколко проучвания показват, че маслото от маточина може ефективно да инхибира репликацията на херпес вируси, като херпес симплекс вирус тип 1 (HSV-1) и тип 2 (HSV-2).

Ползи от етеричното масло от босилек: Открийте натуралната сила за вашето здраве и благополучие

етерично масло от босилек

Разкриваме тайните и многобройните ползи от етеричното масло от босилек. Научете как този мощен натурален продукт може да подобри вашето здраве и благополучие.

Хранителни разстройства и възстановяване на интуитивното хранене

Хранителните разстройства и етеричните масла

В свят, където стресът и бързият начин на живот често ни отдалечават от истинските ни нужди и благополучие, еТЕРИКО предлага път към възстановяване и хармония. Чрез магията на ароматерапията и силата на природата, нашата мисия е да ви подкрепим в откриването на здравословен баланс между ума и тялото. В тази статия ще разгледаме как етеричните масла могат да станат ключът към разблокиране на вратата към самопознанието и грижата за себе си, особено когато става въпрос за преодоляване на хранителни разстройства и възстановяване на интуитивното хранене. Открийте с нас как нежната сила на ароматите може да ви води по пътя към вътрешен мир и физическо здраве, подкрепяйки вас да живеете в пълноценна хармония със себе си.

Етерични Масла и Ароматерапия: Открийте Света на eTERIKO

doterra_bulgaria

Откакто eTERIKO започна своето пътешествие в света на етеричните масла през 2018 година, ние не просто продаваме продукти – ние създаваме преживявания. Специализирани в продажбата на висококачествени етерични масла, като тези на dōTERRA в България, ние в eTERIKO се гордеем с това, че предлагаме продукти, които допринасят за вашето благополучие и здраве.

doTERRA – висококачествени етерични масла

doTERRA доТЕРА

От самото начало мисията на doTERRA е и продължава да бъде споделянето на етерични масла от най-високо качество в хармония с природата с други. Група хора, които лично са усетили ефекта на тези ценни масла, са осъществили тази визия. Те основаха компанията, наречена “doTERRA”. Името е производно от латински и означава “дар от Земята”.

Метаболитната Смес MetaPWR

MetaPWR

Добре дошли в света на doTERRA MetaPWR, метаболитната смес, която може да промени живота ви! В днешния ни блог ще ви представим продукт, разработен в сътрудничество с клинични изследователи от doTERRA: Метаболитната Смес MetaPWR.

Науката зад етеричните масла

Науката зад етеричните масла

Когато чуете думата „нестабилен“, може да си помислите, че има отрицателна конотация; обаче, в случай на етерични масла, летливостта се отнася до способността на веществото да променя състоянието си бързо. Химическият състав на летливите ароматни съединения в етеричните масла им позволява бързо да се разпръснат във въздуха. Ето защо можете да разпознаете аромата на етерично масло от момента, в който отворите бутилката – дори от разстояние.

Продукт в центъра на вниманието: GX Assist®  почистваща формула

GX Assist®  почистваща формула

GX Assist® – ефективно решение за подобряване на функцията на храносмилателната система.