Бленд за намаляване на стреса и повдигане на настроението

Бленд за намаляване на стреса и повдигане на настроението

Открийте спокойствието и подобрете настроението си с нашата ексклузивна рецепта за бленд от етерични масла, предназначена да намали стреса. Този бленд включва силата на 20 капки етерично масло от Тамян за успокоение, 20 капки етерично масло от Лавандула за релаксация, 20 капки етерично масло от Гераниум за балансиране на емоциите, усилено с 10 капки етерично масло от Нард и 10 капки етерично масло от Иланг Иланг за допълнителен аромат и облекчение.

Рецепта за приготвяне:

Материали: Шише с капкомер

Смесване на маслата: Изсипете внимателно етеричните масла в шишето с капкомер, като следвате горепосочените количества.

Разклащане: Затворете шишето и разклатете добре, за да се смесят маслата равномерно.

Приложение:

В инхалер: Добавете няколко капки от бленда в инхалер, за да използвате по всяко време, когато усетите нужда от облекчение на стреса.

В хидратант за тяло: Обогатете вашият ежедневен хидратант средство с няколко капки от бленда, за продължително действие и успокоение през целия ден.

 

Този уникален бленд е идеален за тези, които търсят естествени методи за справяне с напрегнатото ежедневие и подобряване на настроението. Включете тази ароматерапия в своята дневна рутина и усетете как стресът отстъпва, оставяйки място на спокойствие и хармония.

Опитайте и споделете как този бленд променя вашето ежедневие. Посетете нашия онлайн магазин еТЕРИКО за повече информация, продукти и идеи за естествено здраве и благополучие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *