Black Spruce 5 мл. - Масло от черен смърч

54,70 лв.
 • Марка: DoTERRA
 • Кат. номер: 350
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Black Spruce Oil  Picea mariana - Масло от черен смърч

 

 

 

 

Мощно етерично масло от Черната смърч се дестилира от иглите и клоните на дървото Picea Mariana. Известно е, че създава релаксираща атмосфера, започнете почивния си ден с охлаждащите и успокояващи свойства на Черният смърч. Това масло се добива в Канда.

 

Основни предимства

 

 • Осигурява успокояващо облекчение на кожата
 • Отпуска и успокоява емоциите
 • Помага за намаляване и управление на стреса
 • Насърчава чувството за ясно и лесно дишане
 • Успокоява кожните раздразнения

 

Ароматно описание

 

Балсамов, зелен, плодов, дървесен

 

Описание

 

В исторически план е използвано от коренните американци за насърчаване на здравето на кожата и като част от техните духовни лечебни и прочистващи практики. Черният смърч е мощно етерично масло. Дестилирано от иглите и клоните на дървото Picea mariana, етеричното масло от Black Spruce е с високо съдържание на борнил ацетат, химичен компонент, който насърчава релаксация и спокойствие. Започнете почивния си ден с охлаждащите и успокояващи предимства на Черният смърч, както локално, така и ароматно. След напрегнати упражнения или когато тялото ви се нуждае от локална подкрепа, масажирайте маслото от смърч в кожата с разредено с базово масло, за да постигнете успокояващ масаж. Дифузирайте черен смърч или нанесете върху вратът през денят, за да създадете усещане за хармония и баланс.

 

Употреби

 

 • След физическа активност комбинирайте една до две капки черен смърч с фракционирано кокосово масло и масажирайте мускулите за успокояване и комфорт. 
 • Когато работите в напреганата среда, дифузирайте черен смърч, за да намалите нивата на стреса.
 • Нанесете локално върху кожата, за да успокоите раздразненията. 
 • Вдишвайте през целия ден, за да изпитате освежаващия аромат и да насърчите чувството за лесно дишане. 

 

Указания за употреба

 

Дифузия: Използвайте три до четири капки в дифузер по ваш избор.
Локална употреба: Нанесете една до две капки на желаната зона. Разрежда се с базово масло, за да се сведе до минимум всякаква чувствителност на кожата. Вижте допълнителните предпазни мерки по-долу. 

 

Предупреждения

 

Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарско наблюдение, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, уши или други чувствителни зони.

 

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

Характеристики
мл.
5 мл.

Запиши се за бюлетина

Научавай пръв за промоциите в магазина.

Можете да се отпишете по всяко време. За повече инфромация вижте нашата политика за поверителност.

.