Dawn Aroma Humidifier Овлажнител за въздух с етерични масла

164,00 лв.
Ново
  • Марка: DoTERRA
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Арома-овлажнител Dawn

 


Арома-овлажнителът doTERRA Dawn е проектиран да създаде най-високо ниво на комфорт във всяка стая. Неговият интелигентен режим по време на сън поддържа идеални нива на влажност през цялата нощ, като помага за създаването на перфектна среда за прекрасна нощна почивка.
Автоматичните настройки поддържат най-оптималното ниво на влажност през нощта, при супер нисък диапазон на шум.
Непрекъснато дифузира до 22 часа.
Лесно се разглобява за почистване.
Добавете вода и етерични масла, без да се налага да сваляте капаци или да предприемате сложни действия.
Ниско ниво на шум.
Автоматично безопасно изключване.

Размери: 15 х 27 см.
Вместимост за вода: 1,8 л.

 

 

Съвети за употреба:

 

  • Поставете няколко капки doTERRA Serenity ® в дифузера преди лягане, за да създадете идеална среда за спокоен сън.
  • Докато се успокоявате и се приготвяте за сън, добавете успокояващи етерични масла като лавандуласандалово дърво или ветивер към овлажнителя Dawn Aroma и го поставете на нощното шкафче.
  • Докато децата ви четат приказки за лека нощ и си мият зъбите, дифузирайте римска лайка, за да създадете спокойна атмосфера.
  • Когато не се чувствате добре, дифузирайте етерични масла и смеси като doTERRA Air ® или doTERRA On Guard ®, докато спите.

 

 

Научете повече

 

 

Запознайте се с новият си спътник преди лягане: овлажнителя, който е съвместим с етерични масла - doTERRA Dawn. Ако някога сте искали да можете да комбинирате прекрасния аромат, който идва от вашия дифузер, с овлажнител с настройки с тих нощен режим, сега това е възможно! Тъй като етеричните масла са толкова силни и мощни, експертите обикновено съветват да не се добавят етерични масла към обикновен овлажнител, тъй като двете обикновено не са съвместими. Така doTERRA създаде овлажнителя Dawn Aroma-Hamidifier, за да ви даде възможност да се насладите на успокояващите аромати на любимите си етерични масла, като същевременно поддържате оптимални нива на влажност във всяка стая.

Dawn Aroma-Humidifier разполага с интелигентен режим при сън, който автоматично се настройва, за да поддържа въздухът идеално влажен през цялата нощ, което ви помага да създадете идеалната среда за нощен сън. Дифузерът също има ниски нива на шум, така че няма да ви държи будни през нощта. Освен това има функция за  автоматично изключване за по-голяма безопасност, така че не е нужно да се притеснявате, че ще го държите включен твърде дълго. С функцията за пълнене отгоре няма да е необходимо да премахвате капаци или трудно разглабящи се части. Просто добавете етерични масла и вода. Имате възможност да дифузирате от седем до 22 часа, за да можете да поддържате оптимални нива на влажност, докато спите.

Когато искате да поставите основата за спокоен сън през нощта, да постигнете максимален комфорт с перфектните нива на влажност или да успокоите децата си преди лягане, Dawn Aroma-Humidifier може да направи всичко.

 

Ръководство за употреба на дифузери с етерични масла doTERRA