Citrus Bloom Blend 15мл. -Цитрусов цвят

59,00 лв.
  • Кат. номер: 524
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Citrus Bloom™  Springtime Blend - Цитрусов цвят

 

 

 

Основни предимства

 

  • Поддържа приповдигнато настроение, изпълнено с положителна енергия
  • Предразполага към позитивна нагласа, като същевременно създава усещане за спокойствие
  • Помага за намаляване на чувството на тревожност и напрежение
  • Подобрява работната среда, като насърчава чувството на концентрация и спокойствие

 

Съставки

 

Етерични масла от див портокал, грейпфрут, лавандула, римска лайка и магнолия. 

 

Ароматно описание

 

Цитрусов, флорален, сладък

 

Описание

 

Прекрасно съчетан, той донася пролетта във вашият дом. Citrus Bloom Springtime Blend е перфектният баланс между  етерични масла с ярък аромат на цитрусови кори, съчетан с цветни аромати. Етеричните масла от див портокал и розов грейпфрут допринасят за слънчевите и свежи ароматни нотки на Citrus Bloom Springtime Blend, които повдига настроението и зарежда с енергия, като същевременно помагат за намаляване на чувството за напрежение. Лавандулата, римската лайка и магнолията омекотяват и подслаждат този етеричен бленд, което ни помага да се успокоим, оставяйки емоциите ни по-балансирани. Започнете деня си с ароматното присъствие на Citrus Bloom Springtime Blend, за да насърчите чувството на радостно настроение и да стимулирате концентрацията и лесният фокус на мисълта.

 

Използва

 

  • Дифузирайте в любимия си дифузер doTERRA през целия ден или като старт на деня си и изпитайте положителния, ободряващ ефект на Citrus Bloom.
  • Поставете една до две капки върху китките си или на яката на дрехата си, за постоянен ярък и пролетен аромат. 
  • За енергизация в средата на деня, втрийте една до две капки Citrus Bloom Springtime Blend между дланите си и вдишайте за оптимистични и енергизиращи чувства.
  • Добавете към вашия лосион за ръце и тяло doTERRA за освежаващ масаж.

 

Указания за употреба

 

Дифузия: Използвайте три до четири капки в избрания от вас дифузер.

 

Локално приложение: Нанесете една до две капки в желаната област. Разредете с базово масло, за да сведете до минимум всякаква чувствителност на кожата. Вижте допълнителни предпазни мерки по-долу. 

 

Внимание

 

Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарско наблюдение, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, уши и чувствителните зони. Избягвайте слънчевата светлина и UV лъчите поне 12 часа след нанасяне на продукта.

 

 

 БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!