Bone Nutrient Lifetime Complex 120 капсули Витамини за костите

46,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 157
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Bone Nutrient Essential Complex - 

Костен хранителен етеричен комплекс 

doTERRA Kостен хранителен есенциален комплекс е комбинация от витамини и минерали, които са от съществено значение за здравето на костите при жени, от юношеска възраст до менопаузата и след нея. Костният хранителен есенциален комплекс е формулиран с биодостъпни форми от естествени хранителни вещества, които включват витамини C и D, плюс калций, магнезий и други минерали, които поддържат здравата костна плътност при жените. 

Основни предимства

  • Осигурява оптимални нива на витамини и минерали, важни за развитието и поддържането на здрава костна маса и плътност 
  • Осигурява отличен източник на калций и магнезий
  • Поддържа здрави кости и цялостно здраве през целия живот на жената 
  • Патентована формула на най-висококачествените костни хранителни вещества в биодостъпни форми 
  • Съдържа витамин D2 и D3 за подпомагане на костите да абсорбират калцият 
  • В растителни капсули без натриев лаурил сулфат HPMC

Описание 

Започвайки в ранна възраст, жените започват да изграждат костна маса, достигайки максимална костна плътност в краят на двадесетте. Диета, богата на основни костни хранителни вещества, е важна през тези ранни години на развитие на костите, но проучванията за прием на храни показват, че жените консумират половината от препоръчителните количества калций и други костни хранителни вещества за оптимално здраве на костите. Този дефицит се изразява при тийнейджъри, които имат склонност да не се хранят правилно, но които биха се възползвали от увеличената консумация на хранителни вещества в костите, тъй като техните млади кости усвояват хранителни вещества със скорост почти двойно по-голяма от тази на възрастните жени.

С напредване на възрастта здравата костна маса и плътност се превръщат в по-значим фактор за цялостното здраве и качество на живот. Учените са съгласни, че адекватният прием на калций и витамин D през целия живот, като част от добре балансираната диета, може да намали риска от остеопороза. Изграждането на здрави кости през годините на формиране на жената и поддържането на костната маса и плътност с напредване на възрастта са важна част през целият живот.

Указания за употреба

Тийнейджъри и възрастни жени (и мъже) приемат по 4 (4) капсули дневно с храна.

Предупреждения

Бременни или кърмещи жени и хора със специфични медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди употреба. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място. 

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

 

Може да се използва ароматно (дифузер)

 

Може да се използва локално

 

Може да се използва вътрешно

 

Разреди за млада или чувствителна кожа

 

Разредете преди да използвате локално.

 

Може да се използва без разреждане