Alpha CRS Клетъчен комплеск

187,00 лв.
 • Марка: DoTERRA
 • Кат. номер: 339
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Alpha CRS®+  Cellular Vitality Complex

doTERRA Alpha CRS + Cellular Vitality Complex е патентована формула, съчетаваща мощни естествени растителни екстракти, които поддържат здравата функция на клетките с важни метаболитни катализатори за клетъчната енергия.  Alpha CRS + е формулиран да се използва ежедневно с xEO Mega ® и или Microplex VMz ® като комплексна грижа за здраве и виталност.

Основни предимства

 • Поддържа здравата функция на клетките, като намалява оксидативния стрес на ДНКто и други важни клетъчни структури
 • Допринася за здравословен отговор на оксидативния стрес в клетките 
 • Подкрепя клетъчната енергия, като поддържа здрави митохондрии и предоставя метаболитни катализатори за производството на енергия 
 • Поддържа здрава клетъчна и имунна функция 
 • Поддържа умствената яснота и мозъчната функция 
 • Съдържа собствена антиоксидантна клетъчна смесица за дълголетие, ексклузивна за doTERRA, която включва сериозни количества мощни полифеноли, включително байкалин от корена на скуелария, ресвератрол от Polygonum cuspidatum, елагинова киселина от нар, проантоцианидини от гроздови семки, куркумин от корен на куркума и силимарин поддържащи здрави функции на клетките
 • Съдържа екстракт от Boswellia serrata, който поддържа здравата функция на клетките 
 • Съдържа екстракт от гинко билоба, който поддържа умствената яснота и функция 
 • Включва мощни нива на метаболитни фактори на клетъчната енергия (коензим Q10, кверцетин, алфа-липоева киселина и ацетил-1-карнитин) 
 • Произведени с растителни капсули без натриев лаурил сулфат; не съдържа мляко, пшеница или животински продукти
 • Включва смесица с растителни екстракти предотвратяващи стомашните разстройства
 • Специално формулиран да се използва ежедневно с xEO Mega ® и или Microplex VMz ® като комплексна грижа за здраве и виталност.

Описание 

Клетките са основният градивен елемент на целия живот. Здравите тъкани, органи и в крайна сметка здравият организъм зависят от клетъчната репродукция и специализираната функция, производството на енергия и навременната клетъчна смърт, когато клетките не функционират на оптимални нива. С напредване на възрастта клетъчната функция може да се влоши и постепенно започваме да изпитваме намалена енергия и производителност.

Освен това, клетъчните стресори, включително оксидативният стрес на ДНКто ни и други ключови клетъчни структури, предизвикват клетъчното ни здраве ежедневно. Подсигуряването на клетките с основни хранителни вещества и метаболитни катализатори на клетъчната енергия и предпазването на клетките ни от токсични стресори поддържа здравата функция на клетките, жизнеността и благосъстоянието. 

Указания за употреба

Прием при възрастни, приемайте по 4 капсули на ден с храна. Alpha CRS + е формулиран да се използва ежедневно с xEO Mega ® и или Microplex VMz ®. И трите продукта могат да бъдат намерени в една удобна опаковка - пакет Lifelong Vitality с която спестявате значителна сума.

 

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

 

Може да се използва ароматно (дифузер)

 

Може да се използва локално

 

Може да се използва вътрешно

 

Разреди за млада или чувствителна кожа

 

Разредете преди да използвате локално.

 

Може да се използва без разреждане