doTERRA Клетъчен комплекс Alpha CRS

212,50 лв.

Открийте мощта на Alpha CRS®+ Cellular Vitality Complex – революционна формула, която вдъхва нов живот във вашите клетки, подобрява енергията и повишава виталността!

В наличност

 • Доставка до 1-2 работни дни
 • Безплатна доставка над 150 лв.
 • Преглед при получаване
 • Възможност за плащане с карта

Alpha CRS®+  Cellular Vitality Complex
doTERRA Alpha CRS + Cellular Vitality Complex е патентована формула, съчетаваща мощни естествени растителни екстракти, които поддържат здравата функция на клетките с важни метаболитни катализатори за клетъчната енергия.  Alpha CRS + е формулиран да се използва ежедневно с xEO Mega ® и или Microplex VMz ® като комплексна грижа за здраве и виталност.

Основни предимства

 • Поддържа здравата функция на клетките, като намалява оксидативния стрес на ДНКто и други важни клетъчни структури
 • Допринася за здравословен отговор на оксидативния стрес в клетките
 • Подкрепя клетъчната енергия, като поддържа здрави митохондрии и предоставя метаболитни катализатори за производството на енергия
 • Поддържа здрава клетъчна и имунна функция
 • Поддържа умствената яснота и мозъчната функция
 • Съдържа собствена антиоксидантна клетъчна смесица за дълголетие, ексклузивна за doTERRA, която включва сериозни количества мощни полифеноли, включително байкалин от корена на скуелария, ресвератрол от Polygonum cuspidatum, елагинова киселина от нар, проантоцианидини от гроздови семки, куркумин от корен на куркума и силимарин поддържащи здрави функции на клетките
 • Съдържа екстракт от Boswellia serrata, който поддържа здравата функция на клетките
 • Съдържа екстракт от гинко билоба, който поддържа умствената яснота и функция
 • Включва мощни нива на метаболитни фактори на клетъчната енергия (коензим Q10, кверцетин, алфа-липоева киселина и ацетил-1-карнитин)
 • Произведени с растителни капсули без натриев лаурил сулфат; не съдържа мляко, пшеница или животински продукти
 • Включва смесица с растителни екстракти предотвратяващи стомашните разстройства
 • Специално формулиран да се използва ежедневно с xEO Mega ® и или Microplex VMz ® като комплексна грижа за здраве и виталност.

Описание

Клетките са основният градивен елемент на целия живот. Здравите тъкани, органи и в крайна сметка здравият организъм зависят от клетъчната репродукция и специализираната функция, производството на енергия и навременната клетъчна смърт, когато клетките не функционират на оптимални нива. С напредване на възрастта клетъчната функция може да се влоши и постепенно започваме да изпитваме намалена енергия и производителност.
Освен това, клетъчните стресори, включително оксидативният стрес на ДНКто ни и други ключови клетъчни структури, предизвикват клетъчното ни здраве ежедневно. Подсигуряването на клетките с основни хранителни вещества и метаболитни катализатори на клетъчната енергия и предпазването на клетките ни от токсични стресори поддържа здравата функция на клетките, жизнеността и благосъстоянието.

ОСНОВНИ ПОЛЗИ

 • Уникална патентована формула с карнитин, алфа липоева киселина, коензим Q10 и кверцетин.
 • Съдържа екстракти от тамянова смола, листа зелен чай и корен от турмерик.
 • В растителна капсула за лесна консумация.
 • Екстракт на прах от Scutellaria Baicalensis
 • Действа като естествен антиоксидант.*
 • Поддържа здравето на ставите.*
 • Подобрява мобилността.*
 • Поддържа гъвкавостта на ставите и предпазва сухожилията.*
 • Допринася за правилната функция на скелетните мускули при нормална физическа активност, физически упражнения или спортна дейност.*
 • Екстракт от листа зелен чай (Camellia Sinensis)
 • Помага за поддържане на здравето на сърцето/ помага за поддържане на съзнателна грижа за сърдечно-съдовата система.*
 • Екстракт от гроздови семки (Vitis Vinifera)
 • Установено е, че проантоциандините от гроздови семена имат редица антиоксидантни качества.*

Alpha CRS+ Описание на продукта

Антиоксидантите са един от най-критичните хранителни компоненти на здравето. Вещество с антиоксидантни свойства инхибира молекулярното окисление, което произвежда свободни радикали – тези свободни радикали водят до верижни реакции, които могат да увредят клетките. Антиоксидантите помагат на тялото ви да се справи с оксидативния стрес, както и поддържат оптималното функциониране на сърцето, сърдечно-съдовата система, мозъка и нервната система.

Докато тези мощни вещества се съдържат във високи концентрации в много естествени цели храни, често е трудно да се набавят адекватни количества на дневна база. С най-цялостната антиоксидантна защита, Alpha CRS+ осигурява цялата ви ежедневна клетъчна жизненост в една лесна за употреба хранителна добавка.

Какво прави Alpha CRS+ уникален?

Антиоксидантите са едни от най-популярните хранителни добавки, но Alpha CRS+ Cellular Vitality Complex предлага патентована комбинация от естествени ботанически екстракти, които го правят уникален. Alpha CRS+ съдържа патентована антиоксидантна клетъчна смес за дълголетие на doTERRA, която включва мощни дози мощни полифеноли – включително байкалин от корен на scutellaria, ресвератрол от Polygonum cuspidatum, екстракт от плодове на нар, проантоцианидини от гроздови семки, куркумин от корен от куркума и силимарин от бял трън – които поддържа здравословна клетъчна функция.

Други съставки, съдържащи се в Alpha CRS+, поддържат различни телесни системи и работят чрез специфични канали, за да поддържат цялостното здраве. Стандартизиран екстракт от Boswellia serrata за босвелиева киселина поддържа здравословен възпалителен отговор в клетките. Включен е екстракт от гинко билоба, за да поддържа умствената яснота и функция . Alpha CRS+ също естествено поддържа клетъчната енергия чрез включването на коензим Q10, кверцетин, алфа-липоева киселина и ацетил-l-карнитин. С тези съставки Alpha CRS+ е наистина най-изчерпателната антиоксидантна добавка на пазара.

Alpha CRS+ се грижи за проблемите с храносмилането, обикновено свързани с хранителните добавки, като включва смес от ботанически екстракти за укротяване на корема, за да предотврати стомашно разстройство. И накрая, той е специално формулиран да се използва ежедневно с xEO Mega® и Microplex VMz® като цялостна хранителна добавка основа за дълготрайна жизненост и здраве. Комбинирането на здравословна, балансирана диета с добавките, съдържащи се в doTERRA Lifelong Vitality Pack®, може да помогне за поддържане на здравето и благосъстоянието.

Използване и предимства на Alpha CRS+

Както споменахме, Alpha CRS+ подпомага инхибирането на процеса на окисляване, който създава свободни радикали. Чрез намаляване на оксидативния стрес върху ДНК и други критични клетъчни структури в тялото, Alpha CRS+ поддържа здравата клетъчна функция и метаболизъм.

Не само е важно да се избягва оксидативният стрес, но също така е жизненоважно да има здравословно производство на енергия за клетките. Alpha CRS+ поддържа клетъчната енергия чрез поддържане на здрави митохондрии и чрез доставяне на метаболитни фактори за производство на енергия.

Споменахме значението на избягването на оксидативния стрес и значението на клетъчната енергия, но за да поддържаме тялото здраво и силно, също е важно да намерим добавка, която може да помогне за поддържане на здравата имунна функция на клетките. За щастие, тази патентована смес също поддържа здрава клетъчна имунна функция в тялото.

Докато много добавки се фокусират върху ползите за тялото, добавките на doTERRA също се стремят да поддържат мозъчната функция и умствения фокус. За тези, които търсят здрав мозък, е важно да се отбележи, че Alpha CRS+ поддържа умствената яснота и мозъчната функция.

Специализираната формула на Alpha CRS+ е създадена, за да даде на потребителя оптимални ползи, особено що се отнася до здравето на клетките. Този клетъчен комплекс съдържа мощни количества мощни полифеноли в патентована смес за клетъчно дълголетие.

Тъй като антиоксидантите ни помагат да избегнем оксидативния стрес, важно е да намерим добавка, която може да осигури правилната антиоксидантна подкрепа в тялото. Формулата Alpha CRS+ включва стандартизиран екстракт от гинко билоба за допълнителна антиоксидантна подкрепа и за насърчаване на правилната когнитивна функция.

Имате ли специални хранителни нужди? Ако имате диетични ограничения, формулата Alpha CRS+ предоставя жизнеспособна опция за добавка. Alpha CRS+ се прави с растителни капсули без натриев лаурил сулфат и не съдържа мляко, пшеница или животински продукти.

За мнозина приемането на традиционни добавки не е опция поради дискомфорт, причинен от съставките на добавките. За щастие, формулата Alpha CRS+ е създадена, за да помогне за предотвратяване на стомашно разстройство.

Alpha CRS+ има много ползи за тялото; но ефектите му могат да достигнат дори по-далеч, когато се комбинират с мощните предимства на xEO Mega и Microplex VMz. Тези три добавки са специално формулирани, за да се приемат заедно всеки ден, за да осигурят на потребителите цялостна хранителна добавка и да подобрят цялостното здраве.

Как да приемате Alpha CRS+

Възрастни по 4 капсули на ден с храната. Alpha CRS+ е формулиран за ежедневна употреба с xEO Mega и Microplex VMz.

 

 

 

Тегло 0,05 кг
Марка

Как се използва

Прием при възрастни, приемайте по 4 капсули на ден с храна. Alpha CRS + е формулиран да се използва ежедневно с xEO Mega ® и или Microplex VMz ®. И трите продукта могат да бъдат намерени в една удобна опаковка – пакет Lifelong Vitality с която спестявате значителна сума.

Безопасност

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “doTERRA Клетъчен комплекс Alpha CRS”

Alpha CRS®+  Cellular Vitality Complex
doTERRA Alpha CRS + Cellular Vitality Complex е патентована формула, съчетаваща мощни естествени растителни екстракти, които поддържат здравата функция на клетките с важни метаболитни катализатори за клетъчната енергия.  Alpha CRS + е формулиран да се използва ежедневно с xEO Mega ® и или Microplex VMz ® като комплексна грижа за здраве и виталност.

Основни предимства

 • Поддържа здравата функция на клетките, като намалява оксидативния стрес на ДНКто и други важни клетъчни структури
 • Допринася за здравословен отговор на оксидативния стрес в клетките
 • Подкрепя клетъчната енергия, като поддържа здрави митохондрии и предоставя метаболитни катализатори за производството на енергия
 • Поддържа здрава клетъчна и имунна функция
 • Поддържа умствената яснота и мозъчната функция
 • Съдържа собствена антиоксидантна клетъчна смесица за дълголетие, ексклузивна за doTERRA, която включва сериозни количества мощни полифеноли, включително байкалин от корена на скуелария, ресвератрол от Polygonum cuspidatum, елагинова киселина от нар, проантоцианидини от гроздови семки, куркумин от корен на куркума и силимарин поддържащи здрави функции на клетките
 • Съдържа екстракт от Boswellia serrata, който поддържа здравата функция на клетките
 • Съдържа екстракт от гинко билоба, който поддържа умствената яснота и функция
 • Включва мощни нива на метаболитни фактори на клетъчната енергия (коензим Q10, кверцетин, алфа-липоева киселина и ацетил-1-карнитин)
 • Произведени с растителни капсули без натриев лаурил сулфат; не съдържа мляко, пшеница или животински продукти
 • Включва смесица с растителни екстракти предотвратяващи стомашните разстройства
 • Специално формулиран да се използва ежедневно с xEO Mega ® и или Microplex VMz ® като комплексна грижа за здраве и виталност.

Описание

Клетките са основният градивен елемент на целия живот. Здравите тъкани, органи и в крайна сметка здравият организъм зависят от клетъчната репродукция и специализираната функция, производството на енергия и навременната клетъчна смърт, когато клетките не функционират на оптимални нива. С напредване на възрастта клетъчната функция може да се влоши и постепенно започваме да изпитваме намалена енергия и производителност.
Освен това, клетъчните стресори, включително оксидативният стрес на ДНКто ни и други ключови клетъчни структури, предизвикват клетъчното ни здраве ежедневно. Подсигуряването на клетките с основни хранителни вещества и метаболитни катализатори на клетъчната енергия и предпазването на клетките ни от токсични стресори поддържа здравата функция на клетките, жизнеността и благосъстоянието.

ОСНОВНИ ПОЛЗИ

 • Уникална патентована формула с карнитин, алфа липоева киселина, коензим Q10 и кверцетин.
 • Съдържа екстракти от тамянова смола, листа зелен чай и корен от турмерик.
 • В растителна капсула за лесна консумация.
 • Екстракт на прах от Scutellaria Baicalensis
 • Действа като естествен антиоксидант.*
 • Поддържа здравето на ставите.*
 • Подобрява мобилността.*
 • Поддържа гъвкавостта на ставите и предпазва сухожилията.*
 • Допринася за правилната функция на скелетните мускули при нормална физическа активност, физически упражнения или спортна дейност.*
 • Екстракт от листа зелен чай (Camellia Sinensis)
 • Помага за поддържане на здравето на сърцето/ помага за поддържане на съзнателна грижа за сърдечно-съдовата система.*
 • Екстракт от гроздови семки (Vitis Vinifera)
 • Установено е, че проантоциандините от гроздови семена имат редица антиоксидантни качества.*

Alpha CRS+ Описание на продукта

Антиоксидантите са един от най-критичните хранителни компоненти на здравето. Вещество с антиоксидантни свойства инхибира молекулярното окисление, което произвежда свободни радикали – тези свободни радикали водят до верижни реакции, които могат да увредят клетките. Антиоксидантите помагат на тялото ви да се справи с оксидативния стрес, както и поддържат оптималното функциониране на сърцето, сърдечно-съдовата система, мозъка и нервната система.

Докато тези мощни вещества се съдържат във високи концентрации в много естествени цели храни, често е трудно да се набавят адекватни количества на дневна база. С най-цялостната антиоксидантна защита, Alpha CRS+ осигурява цялата ви ежедневна клетъчна жизненост в една лесна за употреба хранителна добавка.

Какво прави Alpha CRS+ уникален?

Антиоксидантите са едни от най-популярните хранителни добавки, но Alpha CRS+ Cellular Vitality Complex предлага патентована комбинация от естествени ботанически екстракти, които го правят уникален. Alpha CRS+ съдържа патентована антиоксидантна клетъчна смес за дълголетие на doTERRA, която включва мощни дози мощни полифеноли – включително байкалин от корен на scutellaria, ресвератрол от Polygonum cuspidatum, екстракт от плодове на нар, проантоцианидини от гроздови семки, куркумин от корен от куркума и силимарин от бял трън – които поддържа здравословна клетъчна функция.

Други съставки, съдържащи се в Alpha CRS+, поддържат различни телесни системи и работят чрез специфични канали, за да поддържат цялостното здраве. Стандартизиран екстракт от Boswellia serrata за босвелиева киселина поддържа здравословен възпалителен отговор в клетките. Включен е екстракт от гинко билоба, за да поддържа умствената яснота и функция . Alpha CRS+ също естествено поддържа клетъчната енергия чрез включването на коензим Q10, кверцетин, алфа-липоева киселина и ацетил-l-карнитин. С тези съставки Alpha CRS+ е наистина най-изчерпателната антиоксидантна добавка на пазара.

Alpha CRS+ се грижи за проблемите с храносмилането, обикновено свързани с хранителните добавки, като включва смес от ботанически екстракти за укротяване на корема, за да предотврати стомашно разстройство. И накрая, той е специално формулиран да се използва ежедневно с xEO Mega® и Microplex VMz® като цялостна хранителна добавка основа за дълготрайна жизненост и здраве. Комбинирането на здравословна, балансирана диета с добавките, съдържащи се в doTERRA Lifelong Vitality Pack®, може да помогне за поддържане на здравето и благосъстоянието.

Използване и предимства на Alpha CRS+

Както споменахме, Alpha CRS+ подпомага инхибирането на процеса на окисляване, който създава свободни радикали. Чрез намаляване на оксидативния стрес върху ДНК и други критични клетъчни структури в тялото, Alpha CRS+ поддържа здравата клетъчна функция и метаболизъм.

Не само е важно да се избягва оксидативният стрес, но също така е жизненоважно да има здравословно производство на енергия за клетките. Alpha CRS+ поддържа клетъчната енергия чрез поддържане на здрави митохондрии и чрез доставяне на метаболитни фактори за производство на енергия.

Споменахме значението на избягването на оксидативния стрес и значението на клетъчната енергия, но за да поддържаме тялото здраво и силно, също е важно да намерим добавка, която може да помогне за поддържане на здравата имунна функция на клетките. За щастие, тази патентована смес също поддържа здрава клетъчна имунна функция в тялото.

Докато много добавки се фокусират върху ползите за тялото, добавките на doTERRA също се стремят да поддържат мозъчната функция и умствения фокус. За тези, които търсят здрав мозък, е важно да се отбележи, че Alpha CRS+ поддържа умствената яснота и мозъчната функция.

Специализираната формула на Alpha CRS+ е създадена, за да даде на потребителя оптимални ползи, особено що се отнася до здравето на клетките. Този клетъчен комплекс съдържа мощни количества мощни полифеноли в патентована смес за клетъчно дълголетие.

Тъй като антиоксидантите ни помагат да избегнем оксидативния стрес, важно е да намерим добавка, която може да осигури правилната антиоксидантна подкрепа в тялото. Формулата Alpha CRS+ включва стандартизиран екстракт от гинко билоба за допълнителна антиоксидантна подкрепа и за насърчаване на правилната когнитивна функция.

Имате ли специални хранителни нужди? Ако имате диетични ограничения, формулата Alpha CRS+ предоставя жизнеспособна опция за добавка. Alpha CRS+ се прави с растителни капсули без натриев лаурил сулфат и не съдържа мляко, пшеница или животински продукти.

За мнозина приемането на традиционни добавки не е опция поради дискомфорт, причинен от съставките на добавките. За щастие, формулата Alpha CRS+ е създадена, за да помогне за предотвратяване на стомашно разстройство.

Alpha CRS+ има много ползи за тялото; но ефектите му могат да достигнат дори по-далеч, когато се комбинират с мощните предимства на xEO Mega и Microplex VMz. Тези три добавки са специално формулирани, за да се приемат заедно всеки ден, за да осигурят на потребителите цялостна хранителна добавка и да подобрят цялостното здраве.

Как да приемате Alpha CRS+

Възрастни по 4 капсули на ден с храната. Alpha CRS+ е формулиран за ежедневна употреба с xEO Mega и Microplex VMz.

 

 

 

Тегло 0,05 кг
Марка

Как се използва

Прием при възрастни, приемайте по 4 капсули на ден с храна. Alpha CRS + е формулиран да се използва ежедневно с xEO Mega ® и или Microplex VMz ®. И трите продукта могат да бъдат намерени в една удобна опаковка – пакет Lifelong Vitality с която спестявате значителна сума.

Безопасност

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “doTERRA Клетъчен комплекс Alpha CRS”