Показване на 23 резултата

Добре дошли в света на ароматерапията и домашната козметика! Шишенцата за ароматерапия и домашно приготвени парфюми и козметика са неизменна част от този свят и могат да ви помогнат в това приключение.

Ние предлагаме голямо разнообразие от рол-они за ароматерапия в най-различни цветове, покрития и размери – от бамбук до стъкло. Нашите рол-они са изключително висококачествени!

2,70 лв.2,90 лв.

Ако сте любител на естествената козметика, ние имаме нещо специално за вас. Нашите рол-они за ароматерапия могат да бъдат използвани за създаване на домашно приготвени парфюми и козметика. Добавете няколко капки от любимите ви етерични масла в рол-она и създайте собствена ароматна смес, която ще ви направи уникални. За да допълним усещането за лукс и ексклузивност, предлагаме и рол-они с пълнеж от естествени полускъпоценни камъни или с рол он от такива. Тези камъни не само ще придадат допълнителен ефект на вашата ароматерапия, но и ще бъдат уникален аксесоар за вашата колекция. Открийте нашата гама от рол-они за ароматерапия и създайте своя уютен свят на ароматите и красотата. Благодарим ви, че избрахте нас!