Показване на 3 резултата

Добре дошли в света на етеричните масла и техните чудесни свойства! Ние знаем, че вашият опит с етеричните масла е важен и ценен, затова предлагаме категория от продукти, които ще ви помогнат да ги съхранявате в най-доброто състояние.

Нашата продуктова категория съдържа кутии и несесери за съхранение на етерични масла, които са идеални за употреба у дома или на път. От дървени кутии с лого на DoTERRA до компактни несесери в черен и лилав цвят, в нашата гама ще откриете всичко необходимо за съхранение на етерични масла и блендове.


Нашите дървени кутии с лого на DoTERRA са изработени от висококачествени материали и са идеални за съхранение на вашите любими етерични масла в домашни условия. Те са удобни за ползване и предоставят оптимална защита на маслата, като същевременно са привлекателни и стилни аксесоари за вашия дом. За тези от вас, които са в движение и имат нужда от нещо по-компактно, ние предлагаме компактни несесери за съхранение на етерични масла и блендове в черен и лилав цвят. Те са идеални за пътувания и осигуряват оптимална защита на маслата по време на пренасянето. Открийте нашата гама от кутии и несесери за съхранение на етерични масла и блендове и съхранявайте вашите любими аромати в перфектно състояние. Благодарим ви, че избрахте нас!