Air Respiratory Drops - бонбони за дихателната система

49,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 589
- +
добави в количката
Моля, изберете:

dōTERRA Air® - бонбони за дихателната система

 

 

dōTERRA Air е смес от етерични масла, на която се доверяваваме от дълго време и е помогнала на мнозина с масла като лимон, мента, евкалипт, а сега и кардамон.

 

 
 

Описание


 

Проблемите с дихателните пътища не са редки и всички търсим различни възможности, които могат да ни помогнат, но много малко от тях са ефективни. Етеричното масло doTERRA Air е изпитанo средство, която е помогналоо на мнозина срещу този враг. Натуралните doTERRA Air са смес от подбрани етерични масла със сертифициран прозиход, събрани в драже за смучене, за да е по-удобно,  да се насладите на качествата на тези масла. Етеричните масла от лимон, мента, евкалипт, мащерка, мелиса и кардамон помагат за прочистването и успокояването на дихателните пътища, а сега могат да се поставят директно в устата и да повлияят гърлото ви, дишането и цялата дихателна система за секунди.

 

Указания за употреба 

 

Възрастни и деца над 5 години: Разтворете 1 драже бавно в устата. Повторете на всеки 2 часа, ако е необходимо. Деца под 5 години: Консултирайте се с лекар.

 

Основни предимства

 

  • Поддържа чисти дихателни пътища и дишане
  • Подпомага цялостното здраве на дихателните пътища
  • Успокоява сетивата 

 

Съставки

 

Органична захар от тръстика, органичен сироп от кафяв ориз, лимоново масло, масло от мента, масло от кардамон, масло от евкалипт, масло от евкалипт, масло от мелиса.