a2z Chewable 60 таблетки Витамини

58,00 лв.
 • Марка: DoTERRA
 • Кат. номер: 156
- +
добави в количката
Моля, изберете:

dōTERRA a2z Chewable™ - детски витамини

 

doTERRA a2z Chewable е собствена формула от съставки, разработена за деца и възрастни, които имат затруднения при поглъщане на капсули. Комбинирайки витамини от група В с витамини A, C и E, както и с билкови екстракти, doTERRA a2z Chewable подпомага здравословното развитие на клетките и дълголетието, когато се приема ежедневно, заедно с ароматизираното IQ Mega ™ Omega-3 рибено масло, като цялостен комплекс, който поддържа здравия имунитет и когнитивната функция, както и антиоксидантната защита. 

Основни предимства

 • Безопасен за деца над 4 години и възрастни, които предпочитат дъвченето на таблетките пред поглъщане  на капсули
 • Когнитивна смес: холин, фосфатидилсерин, инозитол
 • Страхотен аромат на диня
 • Без високо фруктозен царевичен сироп, изкуствени оцветители, подсладители или аромати
 • Съдържа смес от суперхрани, която спомага за поддържането на цялостното здраве и благосъстояние
 • Формулиран с патентованата Alpha CRS ® + Blend на doTERRA
 • Балансирана комбинация от основни витамини, включително антиоксидантните витамини А, С и Е, и клетъчен енергиен комплекс от витамини от група В 
 • Включва смес от бионалични минерали, включително калций, магнезий, цинк, мед и манган
 • Специално създадена да се използва ежедневно с IQ Mega ® като комплекс от хранителни добавки за цял живот на жизненост и благосъстояние  

Описание 

Клетъчният стрес е предимно от свободните радикали, които се прикрепят към други здрави молекули и могат да причинят увреждане. Клетките са оборудвани да се защитават от увреждане от свободните радикали, като използват молекули, богати на електрон, наречен антиоксиданти като витамини А, С и Е и други (като тези в суперхраните и смеси Alpha CRS® +), за да неутрализират молекулите на свободните радикали. В допълнение към осигуряването на екзогенна антиоксидантна защита срещу увреждане на свободните радикали, полифенолите в doTERRA a2z дъвчене също поддържат ендогенно производство и рециклиране на антиоксиданти, произведени от организма.

В допълнение към антиоксидантите, doTERRA a2z Chewable включва клетъчна енергийна смес от витамини от група В, които са важни метаболитни фактори на клетъчната енергия. Нарастващите данни показват, независимо колко ядем, ние получаваме по-малко от основните хранителни вещества, жизненоважни за оптимално здраве, отколкото сме имали в миналото. doTERRA a2z Chewable осигурява балансирана, висококачествена добавка, формулирана за осигуряване на основните микронутриенти, за които е известно, че поддържат оптимална жизненост и здравословно състояние, които може да са недостатъчни в диетата на вашето дете. Вкусът е страхотен и е идеален за тези, които искат да увеличат консумацията на основни хранителни вещества и антиоксиданти, които поддържат здравословното развитие на клетките и дълголетието. 

Указания за употреба

Деца над 4 години: Приемайте по 2 таблетки дневно с храната. Възрастните могат да приемат до 3 таблетки дневно.

Предупреждения

Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарска помощ, консултирайте се с вашия лекар. Не използвайте, ако защитното уплътнение е счупено или липсва. Не съдържа глутен, млечни продукти, пшеница, соя, яйца или ядки. За деца под 4 години се консултирайте с лекар, преди да използвате този продукт.

Предупреждения

Случайното предозиране на продукти, съдържащи желязо, е водеща причина за фатално отравяне при деца под 6. Съхранявайте този продукт на място, недостъпно за деца. В случай на предозиране, незабавно се обадете на лекар.

 БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

 

Може да се използва ароматно (дифузер)

 

Може да се използва локално

 

Може да се използва вътрешно

 

Разреди за млада или чувствителна кожа

 

Разредете преди да използвате локално.

 

Може да се използва без разреждане