Serenity Restful Complex Softgels 60 капсули Серенити

63,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 146
- +
добави в количката
Моля, изберете:

dōTERRA Serenity® Restful Complex Softgels 

 

doTERRA Serenity Restful Complex е уникална комбинация от етерично масло от лавандула и натурални растителни екстракти в растителна гел капсула, за да ви помогне да получите освежаващ и пълноценен сън, от който се нуждаете, без отпадналост и сънливост на следващият ден. Релаксиращи ползи от етеричното масло от лавандула и L-Theanine, заедно с маточина, пасифлора и лайка, за нежно постигане на релаксация и сън. 

Основни предимства

  • Облекчава безсънието
  • Насърчава здравословния релакс и сън 
  • Помага ви да получите освежаващия сън, от който се нуждаете, без отпадналост и сънливост на следващият ден
  • Помага да направите разлика в качеството и лекотата на заспиване 
  • Насърчава спокоен сън 
  • Успокоява нервната система 
  • Помага за намаляване на стреса 

Описание 

Експертите препоръчват на възрастните да получават поне 7–8 часа сън всяка вечер. За съжаление, повечето хора не могат да се насладят на този лукс, дори да имат време за това.

Лишаването от сън е свързано с много рискове за здравето и поставя огромна тежест върху почти всяка органна система във вашето тяло. Липсата на адекватен сън влияе върху способността ни да отслабваме или да поддържаме здравословно тегло; влияе върху това как се чувстваме, учим и се държим; влияе негативно върху сърдечно-съдовото ни здраве и цялостното здраве; и може да намали времето за реакция и да попречи на способността ни да шофираме. Получаването на адекватен сън е от съществено значение, за да се възстановите физически и психически от ежедневието. Качественият сън е жизненоважен за начина, по който се чувствате всеки ден, защото е от съществено значение при естествените възстановителни процеси на тялото ви.

Има стотици различни препоръки, семейни рецепти, продукти и хранителни добавки, за които всички твърдят, че помагат. Това обаче, което може да бъде ефективно за един човек, може да не помогне изобщо за някой друг. Сега имаме решение, което използва както исторически доказани съставки, така и най-доброто от съвременната наука.

Указания за употреба

Вземете 1 до 2 капсули преди сън. 

Предупреждения

Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарско наблюдение, консултирайте се с вашия лекар. Да се ​​съхранява на хладно и сухо място.

 

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!