PB Assist® Jr 30 сашета детски пробиотик

79,00 лв.
 • Марка: DoTERRA
 • Кат. номер: 163
- +
добави в количката
Моля, изберете:

PB Assist® Jr

 

PB Assist Jr е пробиотик  във вид на саше, предназначен за деца или възрастни, които имат проблеми с преглъщането на хапчета. Той включва 5 милиарда живи бактерии от шест различни пробиотични щама, специално подбрани поради техните ползи при децата. Тези пробиотици са в прахообразна форма и може да се излее директно в устата. Това е забавен и вкусен начин за интегриране на пробиотиците в ежедневието на всеки. 

 

Основни предимства

 

 • Осигурява 5 милиарда живи бактерии от 6 щама за образуване на приятелска флора, избрани както поради тяхната уникална стабилност при стайна температура, така и заради забележителната си способност да оцелеят в суровите условия на киселинност, алкалност и храносмилателни ензими в храносмилателната система
 • Включва пребиотик FOS за подпомагане поддържането на здравословен баланс на полезната приятелска флора 
 • Поддържа здравия баланс на чревната микрофлора 
 • Подпомага здравословното функциониране на храносмилателната и имунната система 
 • Подкрепя здравето на GI тракта, особено на червата и дебелото черво 
 • Помага за поддържане на оптимален метаболизъм и усвояване на хранителни вещества 
 • Взимането на пробиотици през детството е средство за насърчаване на здравословния баланс на микрофлората и благоприятно подпомагане на функциите на имунната и стомашно-чревната система 
 • Консумацията на пробиотици през детството е с доказани ползи за здравето и може да го подпомогне в дългосрочен план
 • Допринася за здрав храносмилателен тракт, както и за здравата функция на мозъка и нервната система 
 • Популяризира здравата функция на белите дробове и дихателните пътища 
 • Допринася за вътрешния баланс и подкрепа за здравето на бъбреците, пикочния мехур и пикочните пътища, както и на женската репродуктивна система 

 

Описание 

 

Храносмилателният ни тракт има около 100 трилиона пробиотични бактерии, понякога наричани микробиота, микробиом или микрофлора. Това е 10 пъти повече от общия брой клетки, които съставляват цялото човешко тяло! Когато мислим за бактерии, обикновено си мислим, че те са нездравословни и че трябва да отървем телата си от всички тях. Въпреки това, храносмилателната ни система съдържа също добри или здравословни бактерии, които могат да играят много важна роля за храносмилателното и имунното ни здраве. 

В червата си имаме „добри“ бактерии и имаме „лоши“ бактерии и винаги е добре да се уверим, че доброто превъзхожда лошото. Когато правим това, добрите бактерии могат да помогнат за намаляване на броя на лошите бактерии и да осигурят среда, която е благоприятна не само за храносмилателното здраве, но и за имунното здраве.  За да се насърчи балансът на микрофлората, много здравни експерти препоръчват да ядете ферментирали храни като кисело мляко, кисело зеле и кефир, но пробиотичните добавки също могат да бъдат много полезни. 

 

Указания за употреба

 

Консумирайте веднъж на ден. Изсипете съдържанието на сашето директно в устата или смесете с 120 мл. вода, сок или предпочитана напитка и изпийте веднага. Не смесвайте с гореща вода. Може да се смесва и със студени храни като кисело мляко, смутита, зърнени закуски и др.

 

БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

 

Запиши се за бюлетина

Научавай пръв за промоциите в магазина.

Можете да се отпишете по всяко време. За повече инфромация вижте нашата политика за поверителност.

.