Purify 15 мл. Пурифай

62,00 лв.
  • Марка: DoTERRA
  • Кат. номер: 144
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Purify Cleansing Blend - почистваща етерична смес

 

 

 

 

 Purify Cleansing Blend притежава ефирен аромат, който пречиства въздуха по естествен, безопасен начин.

 

Основни предимства

 

  • Освежава всяка среда при дифузия
  • Предпазва от неразположения от околната среда

 

Съставки

 

Лимонова кора, сибирска ела, трева цитронела, кора от лайм, чаено дърво, силантро.

 

Ароматно описание

 

Свеж, въздушен, билков

 

Описание 

 

Purify е изключителна комбинация от етерични масла, която пречистват и изкоренява неприятните миризмите по естествен, безопасен начин. Тази повдигаща смес съчетава етерични масла от цитрусови плодове и бор, които оставят въздушен, свеж аромат на повърхностите и във въздуха. Любимо сред потребителите на doTERRA, Purify може бързо да замени неприятните миризми и да бъде ефективно почистващо средство в целия дом.

Purify съдържа етерични масла от лимон и лайм, известни със своите мощни свойства за почистване, заедно със сибирската ела за пречистване на въздуха и защита от неразположения предизвикани от околната среда. Добавянето на цитронела, чаено дърво и силантро, придават на тази смес примамлив аромат, който е уникален и ненадминат по свойства на пречистване. 

 

Употреба

 

  • Дифузирайте, за да пречистите и освежите въздуха.
  • Освежете по-малките стаи (или кола), като поставите няколко капки от маслото върху памучна топка и я поставете в стаята.
  • Добавете пет капки в малка бутилка със спрей с вода и използвайте за избърсване на плотове.
  • Нанесете върху кожата за успокояване при ухапвания от буболечки.
  • Добавете няколко капки към цикъла на изплакване на пералнята, за да помогнете за премахване на неприятната миризмата от нея.

 

Указания за употреба

 

Дифузия: Използвайте три до четири капки в дифузер по ваш избор.
Локална употреба: Нанесете една до две капки на желаната зона. Разредете с фракционирано кокосово масло на Дотерра, за да сведете до минимум всяка чувствителност на кожата.

 

Предупреждения

 

Възможна чувствителност на кожата. Дръжте далеч от деца. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарска помощ, консултирайте се с вашия лекар. Избягвайте контакт с очите, вътрешността на ушите и чувствителните зони. Избягвайте слънчевата светлина и UV лъчите най-малко 12 часа след нанасяне на продукта.

 БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Нека бъдем внимателни и отговорни към здравето си! Винаги се допитвайте до вашия лекар или медицинско лице щом се отнася за вашето здраве, особено ако сте бременна, кърмите или имате други сериозни заболявания!

 

 
Характеристики
мл.
15 мл.
ОСНОВНИ ПОЛЗИ
За здрава кожа, Антибактериално